Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar malum kış geldi havalar soğumaya başladı evde kapalı garaja koyuyorum ama dükkânda çalışırken 10 saat kadar açık havada bekliyor motor ve gece eve giderken arka frenden ilk bi kaç dakika cazur cuzur sürtünme sesi geliyor aynı şekilde gidonu cevirdigimde de ses geliyor bunlari önlemek...
İşten çıktım eve gidiyorum saat 04:15 falan çevre yoluna bağlanıp şehir merkezine gidecem arkadan hızla araba geliyor yol 3 şeritli ve tek git li gece olduğundan trafik ışıkları da yok tabi herneyse sağdan yavaş yavaş gidiyorum ya BMW ya mercedes siyah bi araba son hız geliyor 100 metre falan...
Bugün arkadaşın arabasını sattık ve 125 MT scooter için pazarlık yaptık yarın gidip alıyıruz. Motoru bugün motorcuya gosterdik motor durumu vs iyi dedi motor 19000 kmde biraz lastikleri kötü 90 - 90 lastik masrafı var. Muayenede falan puruz çıkarmı muayneden önce nelerine baltıralım.
Mondial X-Treme Max: http://www.mondialmotor.com.tr/model/cross/x-treme-max
Kuba Black Kat: http://www.kubamotor.com/new5/product/cross/blackcat.html
Karabükte yaşıyoruz az önce arkadaşa cross motosiklet baktık 0 olarak sadece bu iki model motosiklet var. Ödeme kolaylığı sağlanırsa arkadaşım...
Ramazanda gündüzleri motora çok binmedim hatta pek dışarı bile çıkmadım arefe günü köye gitmeyi düşünüyorum kaskimin vizoru yok 1 buçuk saatlik yolda rüzgardan dolayi dilim, damağım kururmu :) Daha önce traktörle orucluyken buna benzer bi deneyim yaşamıştım az daha orucu bozuyodum. Acaba yine...
Aslında sorunmu bilmiyorum ama bugün benzin koyulurken farkettim. Benzinci pompayi depoya koydu ve bıraktı benzin pompa sıyla beraber deponunda sağa doğru yattığını farkettim. Benzin aldıktan sonra depoyu iki elimle tutup sağa sola hafif sallamayi denedim ve deponun cok sert bir şekilde sabit...
Ramazanın ilk günleri iftardan sahura kadar gezerdim ne güzel. Van' a gelmem gerekti bayramın 1. Gününe kadar buradayım. Gelmeden önce motorun depoyu kapatıp hortumlardaki benzini bitirdim başka bir şey yapmama gerek var mıydı? Tahminlerime göre akü biter sadece.
Açık açık marka vermeyeyim zaten servisin pek markayla alakası yok herhalde pek denetlemiyorlar ustaları. Motoru sıfır aldım şu ana kadar 600 kilometrede bide 1700 de bakıma gittim ikisindede yağ değişti civatalar falan sıkıldı hatta ikinci bakımda ciatalar bile sıkılmadı tüm bunlar bi yana 2...
Az önce eve gelirken kendimi deniyordum en yavaş nasil istikrarlı gidiyorum diye :) ara sokaklarda git gel 2 şeritli yola bağlanana kadar 1. Viteste 5-10 la gidiyodum yola baglanincada 4. Vitesde en yavaş nasıl giderim ona bakiyodum( hangi akla hizmet denedim bende bilmiyorum) Herneyse yavaş...
Motosikletimin benden izinsiz olarak arkadaşım tarafından kullanılması ve trafik polisine yakalanması sonucu 1609 lira trafik cezası kesildi bana. Bana kesilen bu cezayı Sulh ve Ceza mahkemesine talepte bbulunarak iptal ettiebilme ihtimalimiz varmış. Ancak ben itiraz dilekçesi yazamıyorum...
Bu aksam bi kafede oturduk çay iciyoruz masada bi arkadaş motorun anahtarını istedi bi bakacam dedi aldı gitti. Mahallede 2 tur atmış dönerken pat çevirme dur demiş bu arkadaş biraz yavaşlayıp yapıştırmis gaza kaçmış. Bana az buçuk olayı anlattı kafeden çıktım aynı yerden evime gidecem çat...
Bajaj Boxer aldım internetten sigorta teklifi aldım en ucuz Anadolu sigorta oluyor oda 240 lira yaş 20 ilk sigorta, ilk araç. Daha önce bir kazam var sizce fiyat uygunmu.Kadın daha ucuza bulamazsınız önümde birçok şirketin verdiği teklifler var falan dedi. Bulunurmu sizce? Bir de 0 araca 1 hafta...
Şu an mobilim yakında bolca fotograf atarim. İlk motosikletlim olmakla beraber görüşlerimi yazayım:) Gösterge aşırı fakir kocaman benzin gostergesi yapmışlar insan devir saati koyar. Motosiklet güçlü ikimiz toplam 190 kilo civarıyiz arkadaşla bayırda gayet güzel çekiyor. . Farlar apartmanların...