Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Motoru uzun uğraşlar sonucu çalıştırdım ama hararet lambası hala yanıyor ve çalışınca fanı sürekli açıyor radyatörün üstündeki vidadan havasını aldım ama hararet sorunu hala devam ediyor hararet müşürünün soketini söktüğümde motorun rolantisi biraz düşüyor ama hararet göstergesindeki işaret gitmiyor
Dediklerinizi de denedim ama hala aynı chat gpt ye sordum antifriz koyunca hava yapmış olabilir dedi hava yapınca sensör sıcak algılayıp ecuya gönderiyormuş ecu da kendini korumaya alıyormuş havasını almam lazım ama nasıl yapacam bilmiyorum bazı motorda hava almak için vida varmış ama pulsarda...
Öncelikle selamın aleyküm motorumuz subap kesip pistonu parçaladığı için komple silindir piston üst kapak subaplar değişti takıp ayarlamaları yaptıktan sonra sorunsuz çalışıyordu fakat radyatörü takıp içine antifriz koyduktan sonra sadece 1 kere çalıştı ve hemen fanı açtı stop etti tekrar marşa...
Selamın aleyküm motorum mondial fury 110i motoru kazalı olarak uyguna aldım hem projelik hemde parça sıkıntısından dolayı motoru enjeksiyonludan karbüratörlüye çevirdim motor gayet güzel tek marşta çalışıyor yarısına kadar güzel gaz yiyor ama tam gaz verdiğimde boğuluyor gitmiyor karbüratorden...
Öncelikle herkese selamın aleyküm toplarım diye uygun fiyata önden kazalı mondial fury 110i 2023 aldım fakat önceki sahibi elektirik tesisatını söküp başka birine vermiş diğer parçaları zorda olsa bir şekilde buldum ama elektirik tesisatını bir türlü bulamadım mondial bayisine bile gittim...
Baya teferruatlı birşeymiş 😀
Galiba benim çözebileceğim birşey değil
Bazen ışıklarda durunca kalkınca yapıyor Beni sinir ediyor düzelmezse servis yolu gözükecek gibi
Öncelikle Cevapladıgınız için Teşekkür ederim buji kablosunu değiştirmedim ama başlığını degiştirdim ısınınca da yapıyor ama ilk çalıştırdığımdaki kadar değil
Motoru 1 gün önce yeni aldım hava filtresi bakımı yapıldı mı bilmiyorum ama deneme amaçlı hava filtresinin hortumunu söküp denedim sorun...
Selamın aleyküm motorum Mondial xtreme max 200i enjeksiyonlu ilk çalıştığında rolantide birşey olmuyor ama gaz verdiğimde motor boğuluyor egsoz patlatıyor ve az birşey siyah duman atıyor bujisini yeni değiştim sorun ne olabilir?
Motorum honda titan 2006 model 1 hafta önce motorun beyni yanmıştı ve ateşleme yapmıyordu parçacıdan normal bir beyin aldık bu kezde kablolar ısınmaya başladı acaba sorun statorde mi diyip Statörü söküp ölçümlerini yaptık Statör sağlam çıktı biraz araştırdığımızda beyinin akü beslemeli olduğunu...
Selamın aleyküm Motoru dün yeni aldım 2015 yeni kasa bu hafta içinde de muayeneye gireceğim ön sinyaller sorunsuz yanıyor ama sol arka sinyal yanmıyordu yeni sinyaller aldım taktım yine çalışmadı deneme amaçlı sol ön sinyalden kablo ile artı ucu çektim bu sefer çalıştı ama sinyali sağa...
Bütçem biraz kısıtlı 2 tane motor buldum hobi amaçlı kendim yavaş yavaş toplamak istiyorum (boya bakım vs.) Alacağım motorların dış kozmetik tarafı fazla iyi değil ama granajları sağlam elimden bu tarz restore işleri gelir fiyatlarıda tabi ona göre uygun sizce hangisini tercih etmeliyim falcon...