Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Küçük bir güncelleme yapayım ürünler geldi ancak 2 ürün beklediğim gibi renkleri farklı geldi görsel olarak göremediğimden ne aldığım hakkında bilgim yok kafadaki stickerları söküp takacağım sadece sele altı granajı değiştirmek için tekrar forum doldurdum bakalım ne olacak.
ben bir şekilde formu doldurdum dekont yükle kısmına random bir resim attım. Banka ile de konuştum ödeme yapılmış bir hata görünmüyor diyorlar yarın bakalım ulaşacaklar mı.
1747739960
hacılar çok şükür kuralkandan yanıt geldi
şikayetim : Yüz yüze konuşacağım kimse yok. Whatsapp dan iletişime...
850 numarayı aradım son kullanıcı dedim bana whatsapp üzerinden ulaşın dedi whatsapp dan ulaşmaya çalıştım bu numaraya ait bir sipariş yok dedi müşteri iletişim formunu doldurdum benden dekont istedi ????????? Ne dekontu ödemeyi kartla yaptım hayatımda böyle saçma bir site görmedim keşke...
motorum için şu ürünleri aldım Kafa, Sele altı motorum için uyumlu mu emin olamadım 2023 model rs200 motorda herhangi bir sticker yok ve rengi siyah ama ön kafaya bakıldığı zaman biraz koyu yeşilimsi bir rengi var
motorun resimleri. Bu arada yanlışlık olursa değişim yapılabilir mi ...
Nereden bakabilirim hocam sigortayı aradım şu anki kullandığım telefon numaram var e devlette başka bir yerde göremiyorum hiç bir numara
hayır kendi üstüme
Hacılar merhaba geçenlerde bir kaza geçirdim tazminat vs işleri için avukatlar annemi aramış bir önceki kazada da aynı sorunu yaşamıştım bunlar neden beni değil annemi arıyor benim üstüme kayıtlı telefon numarası yok hat abimin üstüne sorduğumda sistemde bu numara görünüyor dediler bu numara...
Hocam alt sakalda çizikler mevcut dediğiniz şekilde zımpara atıp mat siyah kat kat boyarsam diğer plastik aksamlara göre çok kendini belli etmez sanırım dimi ?
Görsel
1743003591
Şimdi fotoğraftan bakınca alt sakalın rengi üst tarafa göre zaten solmuş boyamak şart oldu :unsure:.
Hacılar tekrar merhaba bakım yaparken buraya balata spreyi geldi ve izi kaldı sırasıyla denediğim ürünler : asperox, camsil ( bi ümit), gaz yağı, tiner ancak hiç değişen bir şey yok en son çare mat siyah boya atacağım başka ne deneyebilirim ? Başlıkta belirtiğim gibi saf plastik boya yok...
Merhabalar dün bir konu açmıştım gece bir anda çinden aldığım obd cihazı aklıma geldi sonra hintli bir arkadaşımızın yönergesi ile birebir bağlantıları yaptım 'kaynak' motosikletime bağladım ancak telefonum ios olduğu için sorun yaşadım android tablete torque programını yükleyerek motora...
Hacılar merhaba rs200 motorumun zincirini yağlamak için krikoya kaldırmıştım temizlik yağlamadan sonra bi çalıştırıp zinciri boşta döndürmek istedim ayaklık müşürü olduğundan çalışmadı müşürün kablosunu çıkardım motoru çalıştırdım stop etti 2 defa yaptıktan sonra en sonunda geri taktım motoru...
Hacılar merhaba dün rs200 baktık motor gerçekten iyiydi piyasasına göre sıkıntı yoktu kontak anahtarı ile arka seleyi açıp şasi numarasını ruhsat ile eşleştirdim ve aynı numaradan sorgu yaptım hasar kayıtsız km 19bin. Neyse bugün satış aldım eve geldim sonra motorun başına tekrar geçtim ve...
Hacılar merhaba motosikletimi sattım şu an 120 bin net nakitim var paramı ileride değer kaybetmeyeceği bir araç bakıyorum. Kafam çok karışık 50 cc motor alıp paranın geri kalanını altına yatırarak 1 sene dişimi sıkmayı ya da dominar 250d (2.el max 15 bin km minimum 2023 model.), yamaha nmax 150...
Hacılar arabada kullanmak için obd2 cihazı sipariş etmiştim şu ürün biraz araştırma sonucu obd cihazlarının motosikletlere bağlandığını da öğrendim çeşitli aparatlar mevcut ancak ne kadar sağlıklı emin olamadım kendi motosikletime aparat yapmayı düşünüyorum tecrübe eden var mı merak ettim.