Yeni aldığım motorun kontağı değişmiş çıktı (başınıza gelebilir)

Hacılar merhaba dün rs200 baktık motor gerçekten iyiydi piyasasına göre sıkıntı yoktu kontak anahtarı ile arka seleyi açıp şasi numarasını ruhsat ile eşleştirdim ve aynı numaradan sorgu yaptım hasar kayıtsız km 19bin. Neyse bugün satış aldım eve geldim sonra motorun başına tekrar geçtim ve kontağı bir türlü açamadım diğer anahtarı denedim açtı aldığım kişiye söyledim "(kendisi de motor satıyormuş galerisi varmış)tamam ben bi bakarım bulursam sana dönerim" dedi ardından motorcuya yağ değişmeye gittim ve durumdan bahsettim bana kontak değişmiştir dedi anahtarı depoya taktı açılmadı işin garibi arka seleyi açıyor anahtar ama kontak ve depo açılmıyor o hışım ile satıcıyı aradım bahsettim bana şöyle olur bu kadar falan tutar dedi tartışmadan kapattım telefonu Allahtan motorcum depo kilidini yeniden programlarız sıkıntı olmaz dedi ama bu yapılan gerçekten ayıp yalan da olsa deki kontak bozuldu açılmadı yan yattı çamura battı değiştirdim de bana satarken ben yine alırım bu kadar sıkılmazdı canım. Sizin de başınıza gelebilir aklınızda bulunsun.

Motosikleti
DUKE 250
motorların kontak seti üçlü olarak satılır,
motor çalındığında yada kontaklardan birisi bozulduğunda hepsini değiştirmek gerekir,
ktm den örnek verecek olursam, benim motorum çalındığında sadece ana kontağı değişseydim 5500 tlydi, ama motor için bir, depo ve bagaj için bir farklı anahtar olacaktı, ben onu istemediğim için 6800 tlye set olarak aldım, üçü bir değişti.
sendeki motorda büyük ihtimal ya çalındı, yada kontaklardan birisi bozuldu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar