e kuralkan dan parça aldım uyumlu mu emin olamadım

Motosikleti
Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
Kuralkan'a mesaj atıp sormalısınız...

Kuralkan parçaları satıyor ama açıklama yazmıyor eskiden hangi motorlara uyumlu olduğu açıklama kısmında yazardı şimdi deneme yanılma ile bulacağız nerdeyse.

Kuralkan'a mesaj atıp sormalısınız...
850 numarayı aradım son kullanıcı dedim bana whatsapp üzerinden ulaşın dedi whatsapp dan ulaşmaya çalıştım bu numaraya ait bir sipariş yok dedi müşteri iletişim formunu doldurdum benden dekont istedi ????????? Ne dekontu ödemeyi kartla yaptım hayatımda böyle saçma bir site görmedim keşke kalyoncudan söyleseydim.
Kuralkan parçaları satıyor ama açıklama yazmıyor eskiden hangi motorlara uyumlu olduğu açıklama kısmında yazardı şimdi deneme yanılma ile bulacağız nerdeyse.
yorumlar chatgpt ile yapılmış sanki açıklamalar konu ile çok alakasız her üründeki resimler aynı ve ne aldığını bilmiyorsun inşallah doğru gelir.

Motosikleti
CB750A
ürünün sipariş ettiğin ürün olmadığına dair e-posta at. bir hafta sonra cevap gelmeyince, sipariş ettiğinde ürün olmadığını belirterek kredi kartından ters ibraz zaten yaptır onlar sana ulaşır.

ürünün sipariş ettiğin ürün olmadığına dair e-posta at. bir hafta sonra cevap gelmeyince, sipariş ettiğinde ürün olmadığını belirterek kredi kartından ters ibraz zaten yaptır onlar sana ulaşır.
ben bir şekilde formu doldurdum dekont yükle kısmına random bir resim attım. Banka ile de konuştum ödeme yapılmış bir hata görünmüyor diyorlar yarın bakalım ulaşacaklar mı.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hacılar çok şükür kuralkandan yanıt geldi
şikayetim : Yüz yüze konuşacağım kimse yok. Whatsapp dan iletişime geçtiğimde numaranıza kayıtlı sipariş görünmüyor yazıyor mesafeli satış sözleşmesinde cep numaram görünmüyor kayıt sırasında yazmıştım lütfen benimle iletişime geçin. Şimdi de ödeme dekont u istiyorsunuz ödemeyi zaten size yaptım bankamdan kesildi banka bana bir ödeme dekontu olmadığını söyledi.

Mail olarak aldığım cevap :
sayın x kişisi, xxxxx takip numarasıyla bildirmiş olduğunuz müşteri iletişim formunuz aşağıdaki şekilde sonuçlanmıştır sonuç:

bilgilerinize sunar, hayırlı günler dileriz.

BU NE DEMEK ALLAH AŞKINA ???
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hacılar çok şükür kuralkandan yanıt geldi
şikayetim : Yüz yüze konuşacağım kimse yok. Whatsapp dan iletişime geçtiğimde numaranıza kayıtlı sipariş görünmüyor yazıyor mesafeli satış sözleşmesinde cep numaram görünmüyor kayıt sırasında yazmıştım lütfen benimle iletişime geçin. Şimdi de ödeme dekont u istiyorsunuz ödemeyi zaten size yaptım bankamdan kesildi banka bana bir ödeme dekontu olmadığını söyledi.

Mail olarak aldığım cevap :
sayın x kişisi, xxxxx takip numarasıyla bildirmiş olduğunuz müşteri iletişim formunuz aşağıdaki şekilde sonuçlanmıştır sonuç:

bilgilerinize sunar, hayırlı günler dileriz.

BU NE DEMEK ALLAH AŞKINA ???

Son düzenleme:
Küçük bir güncelleme yapayım ürünler geldi ancak 2 ürün beklediğim gibi renkleri farklı geldi görsel olarak göremediğimden ne aldığım hakkında bilgim yok kafadaki stickerları söküp takacağım sadece sele altı granajı değiştirmek için tekrar forum doldurdum bakalım ne olacak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar