Arama sonuçlarınız

1. istanbuls34

e kuralkan dan parça aldım uyumlu mu emin olamadım

Küçük bir güncelleme yapayım ürünler geldi ancak 2 ürün beklediğim gibi renkleri farklı geldi görsel olarak göremediğimden ne aldığım hakkında bilgim yok kafadaki stickerları söküp takacağım sadece sele altı granajı değiştirmek için tekrar forum doldurdum bakalım ne olacak.
  2. istanbuls34

ben bir şekilde formu doldurdum dekont yükle kısmına random bir resim attım. Banka ile de konuştum ödeme yapılmış bir hata görünmüyor diyorlar yarın bakalım ulaşacaklar mı. 1747739960 hacılar çok şükür kuralkandan yanıt geldi şikayetim : Yüz yüze konuşacağım kimse yok. Whatsapp dan iletişime...
  3. istanbuls34

850 numarayı aradım son kullanıcı dedim bana whatsapp üzerinden ulaşın dedi whatsapp dan ulaşmaya çalıştım bu numaraya ait bir sipariş yok dedi müşteri iletişim formunu doldurdum benden dekont istedi ????????? Ne dekontu ödemeyi kartla yaptım hayatımda böyle saçma bir site görmedim keşke...
  4. istanbuls34

motorum için şu ürünleri aldım Kafa, Sele altı motorum için uyumlu mu emin olamadım 2023 model rs200 motorda herhangi bir sticker yok ve rengi siyah ama ön kafaya bakıldığı zaman biraz koyu yeşilimsi bir rengi var motorun resimleri. Bu arada yanlışlık olursa değişim yapılabilir mi ...
  5. istanbuls34

kaza sonrası avukatlar başka numarayı arıyor

Hocam sorun annemin aranması kendisi şehir dışında aklı çıkmış bunu değiştirmem lazım
  6. istanbuls34

Nereden bakabilirim hocam sigortayı aradım şu anki kullandığım telefon numaram var e devlette başka bir yerde göremiyorum hiç bir numara hayır kendi üstüme
  7. istanbuls34

Hacılar merhaba geçenlerde bir kaza geçirdim tazminat vs işleri için avukatlar annemi aramış bir önceki kazada da aynı sorunu yaşamıştım bunlar neden beni değil annemi arıyor benim üstüme kayıtlı telefon numarası yok hat abimin üstüne sorduğumda sistemde bu numara görünüyor dediler bu numara...
  8. istanbuls34

Boyasız parçadan balata spreyi izini nasıl çıkartırım ?

Hocam alt sakalda çizikler mevcut dediğiniz şekilde zımpara atıp mat siyah kat kat boyarsam diğer plastik aksamlara göre çok kendini belli etmez sanırım dimi ? Görsel 1743003591 Şimdi fotoğraftan bakınca alt sakalın rengi üst tarafa göre zaten solmuş boyamak şart oldu :unsure:.
  9. istanbuls34

denedim reis olmadı :( Kaç numara zımpara atmam lazım sulu bi şekilde ? çizikler de var onlar da gitmiş olur
  10. istanbuls34

Hacılar tekrar merhaba bakım yaparken buraya balata spreyi geldi ve izi kaldı sırasıyla denediğim ürünler : asperox, camsil ( bi ümit), gaz yağı, tiner ancak hiç değişen bir şey yok en son çare mat siyah boya atacağım başka ne deneyebilirim ? Başlıkta belirtiğim gibi saf plastik boya yok...
  11. istanbuls34

OBD2 cihazı ile hata kodunu sildim rs200

Merhabalar dün bir konu açmıştım gece bir anda çinden aldığım obd cihazı aklıma geldi sonra hintli bir arkadaşımızın yönergesi ile birebir bağlantıları yaptım 'kaynak' motosikletime bağladım ancak telefonum ios olduğu için sorun yaşadım android tablete torque programını yükleyerek motora...
  12. istanbuls34

ayaklık soketini çıkardıktan sonra motor arıza ışığı yaktı

Hacılar merhaba rs200 motorumun zincirini yağlamak için krikoya kaldırmıştım temizlik yağlamadan sonra bi çalıştırıp zinciri boşta döndürmek istedim ayaklık müşürü olduğundan çalışmadı müşürün kablosunu çıkardım motoru çalıştırdım stop etti 2 defa yaptıktan sonra en sonunda geri taktım motoru...
  13. istanbuls34

Yeni aldığım motorun kontağı değişmiş çıktı (başınıza gelebilir)

Hacılar merhaba dün rs200 baktık motor gerçekten iyiydi piyasasına göre sıkıntı yoktu kontak anahtarı ile arka seleyi açıp şasi numarasını ruhsat ile eşleştirdim ve aynı numaradan sorgu yaptım hasar kayıtsız km 19bin. Neyse bugün satış aldım eve geldim sonra motorun başına tekrar geçtim ve...
  14. istanbuls34

Yardımınıza ihtiyacım var yeni araç alma süreci, değer kazanma

Hacılar merhaba motosikletimi sattım şu an 120 bin net nakitim var paramı ileride değer kaybetmeyeceği bir araç bakıyorum. Kafam çok karışık 50 cc motor alıp paranın geri kalanını altına yatırarak 1 sene dişimi sıkmayı ya da dominar 250d (2.el max 15 bin km minimum 2023 model.), yamaha nmax 150...
  15. istanbuls34

Motosikletine obd cihazı bağlayan var mı ?

Hacılar arabada kullanmak için obd2 cihazı sipariş etmiştim şu ürün biraz araştırma sonucu obd cihazlarının motosikletlere bağlandığını da öğrendim çeşitli aparatlar mevcut ancak ne kadar sağlıklı emin olamadım kendi motosikletime aparat yapmayı düşünüyorum tecrübe eden var mı merak ettim.
  16. istanbuls34

Motoru parçalayıp mı satsam ?

Hacılar merhaba motoru ilana vermiştim ama sürekli takas teklifi geliyor hani gelen teklifte iyi olsa amenna onun dışında cash teklif eden yok artık parçalayarak satmayı düşünüyorum ne dersiniz ?
  17. istanbuls34

aea tartıştığı firma videosu

Merhabalar rahmetlinin bi videosu vardı firmayla ilgili bir sorun yaşamıştı olay neydi hatırlamıyorum videoyu youtube de aradım ama bulamadım hatırladığım kadarıyla sahil kenarında krem rengi bir ceket giyiyordu ve kulağında mikrofonlu telefon kulaklığı takılıydı videonun linki olan varsa...
  18. istanbuls34

Rölantide akünün şarj olmaması normal mi ?

Merhabalar ns 200 stop etme sorunu var ve farda da biraz titreme oluyor rölantide ölçüm yaptığımda 2.5 bin devirin üstüne çıkmazsa motor aküden elektrik harcıyor Bu genel olarak motosikletlerde normal mi ? ayrıca 3 den fazla fan açarsa bir zaman sonra akü ışığı yanıyor Statör demi sıkıntı var...
  19. istanbuls34

Bujiden yağ terlemesi

Hacılar merhaba ns 200 sol bujiden bir yağ terlemesi var geçen ay fark ettim söküp temizledim ve dikkatlice yerine taktım yalama olmadığından emin olmak için geçen fark ettim yine yağ atmış bunun sebebi nedir acaba ? [/url][/IMG]
  20. istanbuls34

arabaylar geri gelirken küt sesi geldi

arabayla eve gelirken tersten bir araba geldi yokuş yukarı geri gelirken bir anda küt diye bir ses geldi ama boşa düşmedi araba sonra geri gelip yol verdim evde de geri geri park ederek aracı bıraktım vites geçişlerinde bir sıkıntı yok geri de geçiyor aynı sorunu yaşamadım bunu neden yapmış...

Yeni mesajlar