Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
evet arkadaşlar illet olsun diye anlatıyorum korumasız ve umursamaz bir edayla motor kullanan bir arkadaşım öldü ölmekle kalmadı bir kolu koptu ve ailesi cesedin tanınmayacak şekilde olduğunu belirtti dahası arkada bir kişi daha varmış onun akıbetini bilmiyorum çünkü aklım diyerinde kaldı bu...
sanırım beni anlayabilirssiniz kendimiz için hoş bir iyilik yapabiliriz düşündümde arkadaşlar aklıma geldi . Neden şöyle bir çalışma yapılmıyor. forum üyelerinin doğum günlerinde hoş sürprizler tebrik mesajları güzel olmazmı yönetici arkadaşlar kimin doğum günü varsa o gün başlık la belirler...
Bildiğiniz gibi özellikle İstanbul başta olmak üzere trafik kurallarının hiçe sayıldığı ülkemizde taşıt kullanmak maalesef sorun halini taşımakta.
Özellikle biz motosiklet sürücüleri için bu çok daha riskli ve ancak bizlerin daha dikkatli sürüşü ile önüne geçilecek bir durum.
Şehir içinde...
sanırım bu bilgiler bir çoğumuzun merakını giderip bilgilendirecektirkaynak int.(arkadaş forumlar):
1. Motor aerodinamik bir makinadır. Lise fiziğini hatırlayın. Rüzgarsız bir havada saatte 80 km ile gidiyorsanız, karşıdan 80 km hızla gelen bir rüzgara karşısınız demektir
2.Her tür...
geçen cuma kaptım çantamı yeni kapıdan bandırmaya gittim ordan erdeğe geçi
p 3 gün falan dinlendim kapıdağda festival vardı orda takıldım biraz yanlız memnun kalamadım festival alanı tanrının unuttuğu bir yerdeydi diye bilirim ama organizasyon sahipleri içten ve iyi niyetli arkadaşlardı...
[değerli arkadaşlar öncelikle bu geziyi kaçıranlar bence üzülmeli çünkü çok keyifli bir gündü orda değerli abilerimle tanıştım sohbet ettim çokı güzel bir doğal ortamı ve manzarası var bir günde erken gittim ve doyasıya yaşadım o keyfi
gezilmesi görülmesi gereken bir yer.
selam arkadaşlar ya benim bi sorunum var 150 lik super laytın (keeway) zinciri boş galiba bu konuda emin değilim bunu en iyi nasıl anlarız boş olup olmadığını yardımlarınızı bekliyorum
teşekkürler