Erdek Gezim

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçen cuma kaptım çantamı yeni kapıdan bandırmaya gittim ordan erdeğe geçi
p 3 gün falan dinlendim kapıdağda festival vardı orda takıldım biraz yanlız memnun kalamadım festival alanı tanrının unuttuğu bir yerdeydi diye bilirim ama organizasyon sahipleri içten ve iyi niyetli arkadaşlardı yardımcı oldular arkadaşlar kapıdağ yarım adası mükemmel bir yer koyları çok güzel her yerde denize girebilirsiniz
erdekten bursa ya geçtim ordan gemlik armutlu bir gece kalıp devam ettim çınarcık ve yalovadan eve geldim tüm bunları benim super l. la yaptım bu benim ilk deneyimimdi ve çok güzel geçti herkese tafsiye ederim özellikle gezmeyi sevenlere.http://karaserhatturkey.spaces.live.com/

Son düzenleme:
Erdek ve köylerini bilim el değmemiş güzellikleri vardır,denizini ise hiç bir yere değişmem

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
şimdi girip netten inceledim, www.kapidag.com
süper bir yer valla, tam kamp yapmalık
benim arkadaş trattataa bana çanakkale çanakkale diyip duruyordu kamp için ısrarla
ama benim bildiğim çanakkalede şehitlik dışı bir yer yok, sırf arazi
bence kamp için güzel bir yer buldum gibime geliyor
kapıdağ yarımadası :cherry:

dostum resim cekmedin mi hiç? böyle kuru kuruya olmuyor.

kamp yapmak için gitmek isteyenlere köylerde ucuz odalar var yani köyün yerlisi evinin odalarını kiraya veriyor tavsiye ederim ben hersene doğanlar köyünde 15 gün kalırım böyle temiz hava bu kadar temiz deniz görmedim balık tutmak isteyen arkadaşlarada tavsiye ederim olta ile olsun zıpkın ile olsun iyi av verir yalnız yolları çok kötüdür daha doğrusu köylere yol yoktur dağ yolundan keskin inişli çıkışlı lastiklerin canına okuyan yolları var:cat:

Bende son iki senedir, her yaz 3-5 gun Erdek'e giderim. Ormanlı Köyü'ne kadar zaman zaman gitmişimdir. Gerçekten çok güzel yerler. Yenikapi-Bandirma'da geziyi daha kolay hale getiriyor.

Güzel koylar mevcuttur Kapıdağ Yarımadası'nda..En çok Narlı ve Ocaklar 'ı severim..İstanbul'a Bandırma-Yenikapı hızlı feribotu sayesindeki yakınlığı da göz önüne alınarak,gidilip görülmesini tavsiye ederim..

Forumdan Uzaklaştırıldı
aynen öyle abicim kamp için mükemmel bir yer sakın kaçırma adanın arka kısımları mükemmel

Son düzenleme:
İnşallah fotoğraf çekme imkanın olmuştur.Bu arada konu geziler bölümüne açılması lazımdı.Gerçi moderatör arkadaşlar gerekli taşıma işlemini gerçeklleştirirler.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar