ilkayy_ata kullanıcısının son içeriği

1. I

Liqui Moly Yağ deneyimim

Honda Cb 125 R sahibiyim ve 2 bin kilometredir liqui molynin 10w40 mos2 motor yağını kullanıyorum. Bundan öncesinde hondanın kendi 10 40 motor yağını kullanıyordum ve titreşim hissediyordum . 125 cc motorda bu kadar olur normal diyordum fakat şuan anladım ki çok fazla fark ediyor. Titreşim...
  2. I

Honda Cızırtı Sesi

Sol elcik , gidon topuzu ve ekran vidalarını sök tak yaptım ve videodaki ses düzeldi. Ekranin vidasını sökmek için far grenajını sökerken de plastik kaynak kırıldı. Ama o yoğun gelen ses çözüldü mutemelen soldaki kontrol tuşların ordan geliyordu.
  3. I

Honda Cızırtı Sesi

Merhabalar cb125r kullanıyorum alt devirlerde ve üst devirlerde olmayan bir cızırtı sesi var orta devirde. sol elcik tarafından geliyor diye düşünüyorum bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim.
  4. I

Hangi Zinciri almalıyım

Cb 125r 2018 kullanıyorum motorumun zincirini değişmek istiyorum . kitapçıkta 428 134 l yazıyor. İnternette 428d veya 428xv var 134 yazan ama linktekinde 134 yazmıyor. Linkteki parça orjinal midir...
  5. I

Eds ceza yazar mı

Ortalama hız tespit cihazları motosiklete ceza yazabiliyor mu ? Kocaeli'de Derince İzmit arasında bulunan yolda ortalama hız tespit eds'leri var . Gördüğüm kadarıyla arkada kameraları yok ama tedirgin oluyorum .
  6. I

Jant boya kodu

Chat gpt ye atarsan kataloglardan bulabiliyor
  7. I

Boya ve Sticker önerisi?

Honda cb 125 r motosikletimde (plastik gri grenajlarda) ufak tefek cizikler var gerek yatma gerek taşıma kaynaklı ve bunları boyayarak kapatacağım. Elim değmişken jantları da boyayacağım sizce boya işlemini illa bir boyacıda yaptırmama gerek var mı? ve boya yapılınca üzerinde model ismi yazan...
  8. I

Yağ kaçırması önemli birşey mi?

Ben daha motoru satın almadım ve bakmaya da gitmedim yarın gideceğim. Servis bakımlı olduğunu sahibi iddia ediyor daha dogrulayamadim . Bu motorun yorulmuş olmasına bir işaret olabilir demişti bir abim siz bu konuda ne düşünüyorsunuz
  9. I

Ben de öyle düşünüyorum.
  10. I

22 binde 2023 model aprilia rs125 model bir motor almayı düşünüyorum. Ful servis bakımlı ve sadece ufak bir yana yatması var. Aklımda bir soru var motor bloğunun sağ tarafındaki oringden yağ kaçırıyor. Bunun nedeni nedir? Önemli birşey mi?
  11. I

3 senede 4 bin km gerçek olabilir mi?

Merhaba 16 yaşındayım ve ilk motor olarak Honda cb125r almayı düşünüyorum. 2018 model olan motosikletin km sini ptt den sorgulattığımda 2021 de ilk muayenesinde 4 bin km de olduğu gözüküyor . 2023 deki muayenede ise 9500 km gözüküyor . Benim alacağım kişi 3. sahibi ve motoru günümüzden yaklaşık...
  12. I

3 senede 4 bin km gerçek midir?

Merhaba 16 yaşındayım ve ilk motor olarak Honda cb125r almayı düşünüyorum. 2018 model olan motosikletin km sini ptt den sorgulattığımda 2021 de ilk muayenesinde 4 bin km de olduğu gözüküyor . 2023 deki muayenede ise 9500 km gözüküyor . Benim alacağım kişi 3. sahibi ve motoru günümüzden yaklaşık...

Yeni mesajlar