Boya ve Sticker önerisi?

Honda cb 125 r motosikletimde (plastik gri grenajlarda) ufak tefek cizikler var gerek yatma gerek taşıma kaynaklı ve bunları boyayarak kapatacağım.
Elim değmişken jantları da boyayacağım sizce boya işlemini illa bir boyacıda yaptırmama gerek var mı? ve boya yapılınca üzerinde model ismi yazan stickerler vs. de gidecek. Bunları da internette bulamıyorum kendim bastırmak istiyorum nereden bastırabilirim?

bende de cb250r var ve kız arkadaşım koyu yeşil istiyor ben de bir ara boya falan diye düşündüm de sanırsam kaplama yapmak en mantıklısı ama o grenaj yazıları nasıl olacak ben de anlamadım

Honda cb 125 r motosikletimde (plastik gri grenajlarda) ufak tefek cizikler var gerek yatma gerek taşıma kaynaklı ve bunları boyayarak kapatacağım.
Elim değmişken jantları da boyayacağım sizce boya işlemini illa bir boyacıda yaptırmama gerek var mı? ve boya yapılınca üzerinde model ismi yazan stickerler vs. de gidecek. Bunları da internette bulamıyorum kendim bastırmak istiyorum nereden bastırabilirim?
El ayarına güveniyorsan ve nasıl yapacağını bilirsen kendinde boyayabilirsin ama göründüğü kadar kolay değil alıştırma gerekiyor, biraz yakın tutarsanız akıntı olur v.s bol bol deneme yapılması lazım. Ayrıca çukurlar v.s macunla doldurulması lazım, güzel olsun diyorsanız astar atacaksınız ince zımpara ile düzleyeceksiniz sonra vernik atacaksınız v.s bir sürü iş. Vaktim bol yaparım derseniz yapabilirsiniz. Sadece boyayarak ta yapabilirsiniz ama çok güzel olmaz.
Sticker konusu biraz karışık hazır satılanı yok ise bir yerden tasarımı bulacaksınız yada kendiniz hazırlayıp reklamcıda bastıracaksınız. vernikten önce yapıştırırsanız Sökülme v.s derdi olmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar