Liqui Moly Yağ deneyimim

Honda Cb 125 R sahibiyim ve 2 bin kilometredir liqui molynin 10w40 mos2 motor yağını kullanıyorum. Bundan öncesinde hondanın kendi 10 40 motor yağını kullanıyordum ve titreşim hissediyordum . 125 cc motorda bu kadar olur normal diyordum fakat şuan anladım ki çok fazla fark ediyor. Titreşim kesiciye kadar neredeyse yok ve bence motor çok az bir miktar serileşti . Titreşim konusunda çok başarılı. Deneyimimi sizle paylaşmak istedim.

O da bir şey mi? Motul 7100 koyunca tekerden inmiyor motor. Kaç kere düştüm bu yüzden.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Senin motora en uygun Liqul Moly, açık mavi etiketli "Street" serisi.

Motosikleti
Yok
Liqui Moly markası hakkındaki düşünceleriniz nelerdir dostlar?

Ürün gamında pek çok ürün var, faydası oluyor mu Liqui Moly ürünleri kullanmanın (motor katkısı, şanzıman katkısı, vb. koruyucular) ?

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni

Ürün gamında pek çok ürün var, faydası oluyor mu Liqui Moly ürünleri kullanmanın (motor katkısı, şanzıman katkısı, vb. koruyucular) ?
Ben çok uzun yıllar ve kilometreler 2 motorumda da "Street" modelini kullandım. Bilimsel olarak "şu şu nedenlerden dolayı daha iyidir" diyemem ama bir keleğini görmedim.

Ben 3 kez motor yağını kullandım ve arada bir benzin katkısı shooter'ı kullanıyorum. Herhangi bir olumsuzluk yaşamadım. Motor yağını hala da kullanırdım da aynı fiyata maximoto tam sentetik yağ var, onu kullanıyorum artık.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar