hsefirci kullanıcısının son içeriği

1. H

İstanbul güvenilir usta önerisi

Selamlar, forumda daha önce açılan konulara da baktım fakat üzerlerinden vakit geçtiğinden ve hala daha aynı hizmeti devam ettirip ettirmediklerinden emin olamadığım için sizlere danışmak istedim. Kuba Superlight200 motorum var, henüz daha çok yeniyim ve ustam vs. yok. Sizlerin önerdiği...
  2. H

Kamera önerisi hk.

Alternatif öneriniz nedir üstadım?
  3. H

Kamera önerisi hk.

Selamlar, Scorpion EXO HX1 Carbon SE Retro kaskım var (kaskı belki kamera uyma/uymama durumu vardır diye belirtmek istedim), kamera arayışındayım. Vlog vesaire çekmeyi planlamıyorum, trafikte elinizde delil vs. bulundurma açısından faydalı olduğu için edinmek istiyorum. Net bir bütçe belirtmek...
  4. H

Motor için kilit önerilerine ihtiyacım var

8077 diskime uymadı maalesef, 7000 almak durumunda kaldım (Güvenlik seviyesi 13). Zincire daha fazla bütçem kaldı ve güvenlik seviyesi 20 olan abus zincir kilit aldım. Brandalarım henüz elime ulaştı. Turuncu Go içinde iletişime geçtim kendileriyle dönüş aldığım zaman satın alacağım. Sizlere de...
  5. H

Motosikletin yağmurda kalması sonrası

Merhaba, motosikletimi yeni aldım. Kuba Superlight200 kullanıyorum. Autoen'den branda siparişi geçmiştim fakat henüz elime ulaşmadı. Sizlerin de bildiği üzere bugün İstanbul yağışlıydı. Ben de maalesef motosikletimi kapalı bir yere koyamadım ve ıslandı. Elektrik aksamında bir sorun olur mu olmaz...
  6. H

Motor için kilit önerilerine ihtiyacım var

Merhabalar, yakında Kuba Superlight200 motor alacağım. Fakat maalesef çok tekin bir bölgede oturmuyorum. Kafamın rahatlığı, motorumun güvenliği adına alabileceğim önlemler konusunda yardımınıza ihtiyacım var. Abus 8077 2.0 Combi Loop (https://www.motoplus.com.tr/urun/abus-8077-combi-loop) almayı...
  7. H

Motor bakım rutiniz nasıl

Selamlar, forumda ve motosiklet camiasında yeniyim. Motosikletinize hangi sıklıkta ve nasıl bakımlar yapıyorsunuz? Yıkamaktan ustaya götürmeye, WD40lamaktan zincir yağlamaya rutinleriniz nasıl? Sizlerden feyz almak isterim.
  8. H

2025 yılında Kuba Superlight200 alınır mı?

Merhaba, geçtiğimiz ay motor ehliyetimi aldım ve ilk motorumu alma arefesindeyim. Şehiriçinde okula git-gel için kullanacağım, günde toplam 60km yapacağım söylenebilir. Cruiser motorları çok beğeniyorum, giriş seviyesinde de çokca önerilen Kuba Superlight200 gözüme çarptı, sizlere de danışmak...

Yeni mesajlar