Motor için kilit önerilerine ihtiyacım var

Merhabalar, yakında Kuba Superlight200 motor alacağım. Fakat maalesef çok tekin bir bölgede oturmuyorum. Kafamın rahatlığı, motorumun güvenliği adına alabileceğim önlemler konusunda yardımınıza ihtiyacım var. Abus 8077 2.0 Combi Loop (https://www.motoplus.com.tr/urun/abus-8077-combi-loop) almayı ve turuncu takip sistemi kullanmayı planlıyorum. Motorun fiyatına oranlandığında bir tık fazla bütçe ayırdığım düşünülebilir tabii ama bu markanın ömürlük olduğunu düşündüğümden paraya kıymakta bir sorun görmüyorum. Sizce bu alacağım ürünler ihtiyaçlarım için yeterli mi? Başka nasıl önerileriniz olabilir? İlaveten branda için önerilerinizi de paylaşabilirseniz çok sevinirim, o konuda maalesef bir karara varamadım. Para harcamaya değecek bir ürün mü yoksa en ucuz iş görür olanı mı alınmalı?

Motosikleti
Regal Raptor Daytona 250v
Securage Guardian var 15kg felan zincirin agirligi kesilememesiyle meshur aslinda, tabi kafaya takan birini durduramazsin hicbisekilde ama taslama makinasiyla 45dk ugrastiracak cinsten bi zincir, bide disk kilidi yuksek sesli tamamdir, zinciri takabilecegin guzelde bi yerin varsa tadindan yenmez

Motosikleti
DUKE 250
8077 alabileceğin en yüksek sesli ve en güvenilir kilitlerden bir tanesi. bende de disk kilidi aynısı, ilave olarak auvray zincir var.

Motosikleti
Bajaj Pulsar NS 400 Z
Sadece zincir kilit yerine; alarmlı disk kilit + 10-12 lik zincir + takip sistemi ve en son üzerini branda ile kapatırsanız rahat uyuyabilirsiniz. 15k civarı harcama yapmanız gerekebilir.
Zinciri çok kaliteli alsanız bile, motorunuzu sökerler veya keserler. Motora zarar vermemek isterlerse bağladığınız yeri söker veya keserler.
Kuba Superlight için çok kaliteli zincir fazla gelebilir.
Bütçe iyiyse kasko da başka seçenek.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
securage bull var 1 kere zorlamışlar açmayı ama nafile memnunum

8077 diskime uymadı maalesef, 7000 almak durumunda kaldım (Güvenlik seviyesi 13). Zincire daha fazla bütçem kaldı ve güvenlik seviyesi 20 olan abus zincir kilit aldım. Brandalarım henüz elime ulaştı. Turuncu Go içinde iletişime geçtim kendileriyle dönüş aldığım zaman satın alacağım. Sizlere de sorayım, motorumun selesinin altında turuncu goyu açıp koyabileceğim bir yer yok. Turuncu go'yu motorun neresine koyup kullanabilirim? Şu ana kadar kilitlerdir ekipmanlardır 100bin TL gibi bir harcama yaptım, motoru 77bin TL'ye almıştım 😅 fakat motoru ileride değiştirsem de bu ekipmanların bende kalacağını bildiğimden ömürlük ürünler satın almak istedim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar