Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar cbf nin ön zincir dişlisini değişmek için söktüm , o şanzımana bağlı olan milin sağa sola değilde , Hafif bir ileri geri boşluğu var normalmidir ?
Aldığım bu ürünü kask içi telsizle konuşmak içinmiş ama bana verdiğinde bir aparat takarak telefonla müzik dinleyebilirmişim.Varmidir böle bir aparat.2 tane jak girişi var , herhalde birine uydurmam gerekiyor?
Selamlar
Al acele bi konu açmak zorunda kaldım , kusura bakmayın.
Benim cbr 125 r 2011 model yeni kasa . Bunun radyatör kapağı gevşekti çıkardık.Kia kamyonet kapağı uydurduk , takilmasina takıldı ama bunun havasını alma muhabbeti var onu bilmiyorum.Kapagi açtığımzda bi basınc etkisi yaratti...
Herkese hayırlı akşamlar..
Motosıkletim Cbr 125R. Digital, far ve diger aydınlatmada Rolentide iken dalgalı çalışıyor.Mesela sinyal çalışınca aydınlatma farı hafif kısılıp açlıyor.Aynı zamandada Rolentide biraz dengesiz çalışıyor bunun sebebi ne olabilir.
Selamlar, Zinciri elime aldım sonunda bana Cbr125 r zincir tavsiyesi verin . Kendim biraz araştırdım ama size danışmak istedim. Birazda tuzlu olmaması önemli, ters zamanda koptu. Cbr125r Yeni kasa olucak bu arada.
Benim bu cıbırı aldığımdan beri size sormak istediğim bi soru vardı. Aslında problemde degil ama sorunu şöle kısaca özet geçim..
Vites küçültürken, fren pedalı ve vites
pedalında Ayaklarımız sürekli bunların üstünde. Debriyaja basınca fren pedalı ve vites pedalına bir Sürtünme veya titreşim...
Selamlar cümleten .Akşam iş çıkışı trafigin yogun kısmında hızım 20 -30 iken altıma bişey fırladıgını gördüm ve üstünden geçtim.Kontağı kapattıgım gibi fırladım ve malesef havaya sıçrıyordu , çok acı çekiyordu motorum cbf 150.İnsanlar toplandı ''ne oldu ?'' ''Kim ezdi ?'' ''Ölmüş o artık ölmüş...
Yer Antalya/Şarampol , 16:30 sıralarında 16-18 yaşlarında genç birisi çalıyor.
Çok sevdigimiz abimiz ekmeginin peşindeyken gözgöre göre çaldılar.Kendisi engellidir ve Aldığı motosikletin parasını dahi verememiştir.Motosikletin önünde sağ u parçada çizik ve bantla yapıştırılmış yer...
Arkadaşlar pcx 125 imi sattım ve simdi cbf 150 almak istiyorum.Gerek Duruşu olsun gerek trafikte gördüklerimiz olsun , piyasası iyiye benziyor.Yorumlarınız önemli..
Son olarak 2013 11 binde 4.600 sizce fiyat pahalımı?
10.000 hedefine ulaşmak için 302 imza daha gerekiyor...Haydi ozaman :cherry:
https://www.change.org/p/galatasaray-spor-kulub%C3%BC-zlatan-ibrahimovic-transfer-edilsin?recruiter=226813156&utm_source=share_petition&utm_medium=twitter&utm_campaign=share_twitter_responsive
Saat 21.30 sularında ,Anayoldan 60-70 km hızla gelirken tali yoldan çıkan bir araç sonucu frene bile kullanamadım..Aracı gördüğümde , aramız 1-2 metre kadar bi mesafedeydi.Araç sahibinin bir tek cümlesini duyabildim '' Motorun Farı yanmıyodu '' Honda ne zaman far kapatıyormuş:jocolor:Beni...