HOLMES07 kullanıcısının son içeriği

1. H

Motosiklette mi Bir Şey Var Bende mi ?

Arkadaşın motorunu kullanıyorum vites yapısını ben aşşağı 1.vites yukarı boş bir yukarı 2-3-4 diye gider diye biliyorum bu motoru verdi bana yukarı kaldırıyorum boşa geçiyor 2ye bir türlü geçiremiyorum bu niye geçmiyor dedim durmadan aşşağıya yapacaksın dedi ? Bunn vitesi niye böyle ...
  2. H

Galatasaray taraftarlarını opeti boykota çağırıyor ?

Stadyumda karşı taraftarlara kafes tarzı demir parmaklıkları boykota çağırıyor.Antalya spor başkanı opetin sahibi oluğu için opeti boykot etmeye çağırıyorlar.Ben bir galatasaray taraftarı olarak opeti kullanmamayı düşünüyorum şahsen sizce ?
  3. H

Ehliyeti aldım ama ?

Ehliyeti aldım ama boş bir yolda sürdürdüler sekiz falan çizdim , tamam motora hakimim diyebilirim ama trafikte korkuyorum, heycanlanıyorum, bir de büyük şehir dur kalk çekincelerim var.Bunu nasıl aşabilirim acaba ilk trafiğe çıkışımda bir hocayla mı anlaşsam onun gözetiminden mi çıksam...
  4. H

Lastiğin havasını nereden anlayacağım ?

YBR 125'im var bildiğiniz üzere bunun lastik basıncını ben nereden bileceğim yamaha bayii hiç bir şey anlatmadı ? Ne ile kontrol edeceğim ?
  5. H

Hırsızlık çok oluyor ?

Öncelikle merhaba yeni katıldım aranıza motorsikletim ybr 125.Bizim apartmanda bir kaç kez hırsızlık oldu ben de açıkçası korkuyorum çalınır diye : Zemin katta oturuyorum motoru balkon demirine bağlamayı düşünüyorum eğer çalarlarsa onlar uyanana kadar kalkarım herhalde iki tane kilit alacağım...