Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
olay dün istanbul pendik'te olmuş. belediye otobüsü yolcu indirmek maksadıyla durağa yanaşıyor. tam o esnada otobüsün sağından hızla gelen bir motosiklet sürücüsü yolcuyu biçip eziyor ve kaçıyor. link atmaya üşendim.
Diyelim ki bu sene 1.000 lira mtv ödediniz. 500 ocakta, 500 temmuzda iki adet bandrol.
Bu sene bu 1.000 liraya ilave olarak bir 1.000 lira daha ödeyeceksiniz. Birincisi tahminen ağustosta, ikincisi Kasım ayında alınacak.
Pazar günü motoru yıkamıştım. Bugün baktım gidon vidasinda hafif bir paslanma meydana gelmiş. Dedim herhalde paslanma başladı. Bir kutu wd 40 vardı evde. Motorun yer yerine güzelce sıktım. Kutuyu boşalttım adeta.
Sizce bir sorun teşkil eder mi?
Adam gitmiş bayiden 325.000 liraya sıfır km motor almış, hemen malum siteye ilan koymuş 410.000 lira fiyat çekmiş. Bir de utanmadan bayiden getirdim eve koydum sıfır aldım diyor. Bre kahpe çocuğu madem binmeyeceksin neden fırsatçılık yapıp bayideki motoru eve kilitleyerek bir kişinin binmesine...
Arkadaşlar, afyon Antalya yolunda Tınaztepe diye bir lokanta var. Kamyoncuların uğradığı bir yer. Her gittiğimde uğrarım müthiş leziz yemekleri var.
Bir de Sungurlu'da yine kamyoncuların uğrak mekanı olan Evliyaoğlu lokantası var. Orayı da çok beğenmiştim.
Kamyocuların durduğu yerler leziz ve...
3.000 ara bakıma girdik arkadaşlar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:48 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:49 ----------
Ustamızın çatalı görünmüyor ama idare ediverin gari
Geçen hafta gelmişti, bugün yine geldi. Kimsenin dikkatini çekmemiş, hayret!
An itibariyle fiyatlar:
Domi 400 : 134.650
Domi 250 : 95.399
Pulsar f 250 : 85.500
Pulsar n 250 : 83.950
Pulsar ns 125 : 65.250
Pulsar ns200 : 80.050
Pulsar rs 200 :84.850
Yapay zeka sohbet programı. Birkaç soru sordum daha önce netten araştırdığım cevapları bana derli toplu halde sundu. Yani nette varolan bilgiyi toplayıp cevap yazıyor.