belediye otobüsünden inen yolcuyu biçen motosiklet sürücüsü

olay dün istanbul pendik'te olmuş. belediye otobüsü yolcu indirmek maksadıyla durağa yanaşıyor. tam o esnada otobüsün sağından hızla gelen bir motosiklet sürücüsü yolcuyu biçip eziyor ve kaçıyor. link atmaya üşendim.

Ekşide gördüm olayı. İnşallah o motorcu ve o kafada olan diğerleri tez zamanda telef olurlar. BAZI ARKADAŞLAR!, bu motorcuyu da savunun hadi.

Motosikleti
V-Strom 800 DE
Plaka var gibi motorda, yakalanır ve ibretlik ceza alır umarım. Ne yazık ki ortalık bu tiplerden geçilmiyor.

Plaka var gibi motorda, yakalanır ve ibretlik ceza alır umarım. Ne yazık ki ortalık bu tiplerden geçilmiyor.

2022 temmuz ayında adamın biri trafikte 2 kere üstümden geçti kaçtı kimsenin s.nde değil hiç zannetmiyorum bulunacağını hem de pendik istmarinanın arka sokağında yaşandı olay ona rağmen kamera yok vs. dediler

Bu aksiyon kamerası artık şart oldu gibi. Dashcam olarak bile kullanılsa en azından katilimiz belli olur. Bir de ''Boş'' gezmemek şart artık.

Ekşide gördüm olayı. İnşallah o motorcu ve o kafada olan diğerleri tez zamanda telef olurlar. BAZI ARKADAŞLAR!, bu motorcuyu da savunun hadi.

savunulacak şey var savunulmayacak şey var, azıcık beyninizi kullanın, varsa, düşünmek için, yazmadan evvel.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Ehliyet verirken zeka testi ve psikoteknik şart. Hatta bunları belli aralıklarla tekrarlamak lazım.

Böyle test yapılsa şu anda geçerli olan ehliyetlerin %10'u kalmaz.

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Bu adamın yaptığı ile, silah sıkan adam arasında fark yok bence. Adına kaza diyoruz ama %99,9999 kural ihlali. Yani taş düşer, hayvan fırlar vs kazadır. Ama bu olayların adı cinayet.

Motosikleti
V-Strom 800 DE
2022 temmuz ayında adamın biri trafikte 2 kere üstümden geçti kaçtı kimsenin s.nde değil hiç zannetmiyorum bulunacağını hem de pendik istmarinanın arka sokağında yaşandı olay ona rağmen kamera yok vs. dediler

Ülkede gündem olunca çözülüyor artık bir şeyler malesef. Hanımefendi ağır yaralı denmiş haberlerde. yakalanır ve cezalandırılır diye umuyorum

Motosikleti
tehlikeli pıskileyt
En korktuğum şey. Duran aracın, özellikle toplu taşıma aracının yanından geçerken soldan normal şeritte gitsem bile en azından refleks verebileceğim kadar yavaşlıyorum. Böyle yapmam beni 1 defa büyük kazadan kurtardı. Gerçekten araç kullanırken en çok dikkat edilmesi gereken şeylerden biri önü görünmeyen aracı dikkatli sollamak.

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Ehliyet verirken zeka testi ve psikoteknik şart. Hatta bunları belli aralıklarla tekrarlamak lazım.

Böyle test yapılsa şu anda geçerli olan ehliyetlerin %10'u kalmaz.

Kişinin ehliyeti olup olmadığını da bilmiyoruz. Araç/motosiklet satışında o belgeyi/ehliyeti istersek daha doğru olacak herhalde.

1:20 dakikadan sonra dikkatli bakın Avrupa ile aramızda ki farkı göreceksiniz.

Amacım motosikletliyi savunmak veya yaptığını hafif göstermek değil.

Motosiklet sürücüsünden başka suçlularda var.

Otobüs şoförünün, onun amirinin, durakları düzenleyenlerin hiç mi suçu yok? Onlara da bu kazadan bir pay düşmüyor mu?

Son düzenleme:
Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Halk olarak zeka geriliğimiz var. Ülkedeki çoğu insanın aklını pazarda satmak istesen 5 TL.ye alıcı çıkmaz.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
https://www.youtube.com/watch?v=w-x9QWmT3A0

Otobüs şoförünün, onun amirinin, durakları düzenleyenlerin hiç mi suçu yok? Onlara da bu kazadan bir pay düşmüyor mu?

Bu detaya değinecektim de saçma sapan tepki gelir canım sıkılır diye vazgeçtim. Başka konuda da yazdım; karşılıklı hatalar, bilgisizlikler ve umarsızlıklar bir noktada buluşunca kaza kaçınılmaz oluyor.

Burada motorun suçu tartışılmaz. Benzeri durumu ben de yaşadım . Trafikte otobüsün sağından geçerken birden durup, durak olmamasına rağmen orta kapıyı açtı ve 1 çocuk tam bir metre ileriye önüme atladı.O panikle gidonu kırıp fren yaptım çocuğun sadece eli dikiz aynasına çarptı.

Durak harici yolcu indiren şoföre mi küfür edeyim , küçük kızın elini tutmayan annesine mi bilemedim.

Normalde de otobüslerin sağından geçmemek gerekiyor sanırım , ne zaman kapı açacakları belli olmuyor.

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
https://www.youtube.com/watch?v=w-x9QWmT3A0

izleyici mi kasıyorsun zekıce değil bence :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar