Arama sonuçlarınız

1. hokahey

belediye otobüsünden inen yolcuyu biçen motosiklet sürücüsü

olay dün istanbul pendik'te olmuş. belediye otobüsü yolcu indirmek maksadıyla durağa yanaşıyor. tam o esnada otobüsün sağından hızla gelen bir motosiklet sürücüsü yolcuyu biçip eziyor ve kaçıyor. link atmaya üşendim.
  2. hokahey

motor temizleme spreyleri ile motor yıkanır mı?

hani şu arabaların kirli motorlarını temizleyen spreyler var ya onu motosikletin üzerine boca etsek nasıl olur acaba?
  3. hokahey

Motorlu taşıtlar vergisi iki kat oldu

Diyelim ki bu sene 1.000 lira mtv ödediniz. 500 ocakta, 500 temmuzda iki adet bandrol. Bu sene bu 1.000 liraya ilave olarak bir 1.000 lira daha ödeyeceksiniz. Birincisi tahminen ağustosta, ikincisi Kasım ayında alınacak.
  4. hokahey

Motoru wd 40 ile yıkadım

Pazar günü motoru yıkamıştım. Bugün baktım gidon vidasinda hafif bir paslanma meydana gelmiş. Dedim herhalde paslanma başladı. Bir kutu wd 40 vardı evde. Motorun yer yerine güzelce sıktım. Kutuyu boşalttım adeta. Sizce bir sorun teşkil eder mi?
  5. hokahey

Bu insanlar neden böyle?

Adam gitmiş bayiden 325.000 liraya sıfır km motor almış, hemen malum siteye ilan koymuş 410.000 lira fiyat çekmiş. Bir de utanmadan bayiden getirdim eve koydum sıfır aldım diyor. Bre kahpe çocuğu madem binmeyeceksin neden fırsatçılık yapıp bayideki motoru eve kilitleyerek bir kişinin binmesine...
  6. hokahey

Rks motor'un piyasaya zıpkın gibi dalması

Nereye baksam rks motor reklamları, ilanları görüyorum. Adamlar piyasaya çok hızlı bir giriş yaptılar.
  7. hokahey

Motosikletlerde zincir yerine neden şaft sistemi kullanılmıyor?

Şaft sistemi zincir sisteminden daha mi maliyetli ki acaba?
  8. hokahey

Yol üstü lezzet durakları

Arkadaşlar, afyon Antalya yolunda Tınaztepe diye bir lokanta var. Kamyoncuların uğradığı bir yer. Her gittiğimde uğrarım müthiş leziz yemekleri var. Bir de Sungurlu'da yine kamyoncuların uğrak mekanı olan Evliyaoğlu lokantası var. Orayı da çok beğenmiştim. Kamyocuların durduğu yerler leziz ve...
  9. hokahey

Usta çatalı görmeyi sevenler derneği

Her usta ile münasebet esnasında çatal görmeyi sevenler kimlerdir buradan yoklama alalım.
  10. hokahey

Domican ile bakımlardayız

3.000 ara bakıma girdik arkadaşlar. ---------- Mesajlar birleştirildi - 14:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:48 ---------- ---------- Mesajlar birleştirildi - 14:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:49 ---------- Ustamızın çatalı görünmüyor ama idare ediverin gari
  11. hokahey

Amerika sıfır km. fiyatı 22.800 dolar olan aracın Türkiye ikinci el satış fiyatı

Gördüğünüz gibi 50.000 dolar. Hem de ikinci el 147bin km. Ar damarı çatlamış derler ya o hesap ülke insanımız ahlak ve erdemini kaybetmiş durumda.
  12. hokahey

12.04.2023 bajaj ürünlerine zam gelmesi

Geçen hafta gelmişti, bugün yine geldi. Kimsenin dikkatini çekmemiş, hayret! An itibariyle fiyatlar: Domi 400 : 134.650 Domi 250 : 95.399 Pulsar f 250 : 85.500 Pulsar n 250 : 83.950 Pulsar ns 125 : 65.250 Pulsar ns200 : 80.050 Pulsar rs 200 :84.850
  13. hokahey

A101'de satılan apec marka 150 cc scooter

6 nisan 2023'te A101'de satışa çıkıyor. ---------- Mesajlar birleştirildi - 20:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:32 ----------
  14. hokahey

Chatgpt diye bir şey çıkmış

Yapay zeka sohbet programı. Birkaç soru sordum daha önce netten araştırdığım cevapları bana derli toplu halde sundu. Yani nette varolan bilgiyi toplayıp cevap yazıyor.
  15. hokahey

Motosiklet satışlarında patlama

Bugün bir bayi arkadaşım geldi. Satışlara yetişemiyorum diyor. Çılgın gibi motor satıyorum diyor. Sebebi nedir sizce?
  16. hokahey

Motosiklet üzerinde yol hipnozu

Alın size güzel bir numune: https://www.instagram.com/reel/CpDQJCos-bA/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
  17. hokahey

Haliç köprüsünde gerçekleşen motor kazası

https://streamable.com/1qeuea
  18. hokahey

Forum üyelerinin arasıra yaptığı magandalıklar

İki şeritli yolda karşı şeritten tali yola gireceğim zaman bazen fütursuzca karşı şeritten gelen aracın önüne kırıyorum ve arac sürücüsünü gözlemliyorum. Eğer araç sürücüsü de maganda ise zikine bile takmıyor yok eğer hassas, eğitimli, duyarlı bir sürücü ise korkuyor ve çok küçük ve nahif bir...
  19. hokahey

Bajaj'ın yaptığını Honda ve Yamaha neden yapmıyor?

Arkadaşlar malumunuz bajaj 200 ile 400 cc segment arasında şakır şakır peynir ekmek satar gibi motor satıyor. Bunun en büyük nedeni ekonomi. Orta sınıf insanlar bu şartlarda 250 bin lira verip motor alamaz. Peki honda ve yamaha bir yan ürün çıkarsaydı, mesela "fukuşima" diye bir marka; düşük...
  20. hokahey

Yurdum insanındaki eksoz merakı

Cbf 150 varken olmuyordu ama domi 250'ye geçince genci yaşlısı elleriyle "gaz aç eksozu öttür" işareti yapıyor. Nedir lan bu eksoz merakı anlamış değilim. Gazı açıp eksozu öttürünce nasıl bir tatmin duygusu oluşuyor merak ediyorum doğrusu.