Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Motorum Falcon Mexico 150. Motorun depo kapağından koku geliyordu. Kapağı komple sıfır değiştim. Koku yine gelmeye devam ediyor. Ayrıca motor zor çalıştığı için servis motora akıllı beyin taktı uyumsuz çıkınca eski beyni geri taktık. Statörü değişince bu sorunu düzeldi. Ama benzin 500 km...
Arka lastiğimi yaklaşık 1.5 yıldır ön lastikle beraber kullanıyorum. Ne yazık ki arka lastiğim kafa yaptığı için yani belli bir bölümü kabardığı için değişime gitmek zorundayım. Garantiden değişirlerse amenna.. ama değişmezse mecburen yenisini alacağım. 110-80-17 lastiğim hangi lastiği...
Kendi çapımda motovlog yapmaya çalışıyorum uzun zamandır; desteklerinizi bekliyoruz linke tıklayarak kanalıma ulaşabilirsiniz >> https://youtube.com/channel/UCPkQXH9n0nUVZds5srGGolQ
Motoru düz tutup önden arkadan baktığımda her şey normal ve düz. Hangi ustaya gösterdiysem motorda hiç bir sorun yok denildi. Yalnız motoru çalıştırıp gitmeye başladığımda motor sanki sağa yatık gibi gidiyor ama dediğim gibi dururken her yeri düz görünüyor bi sorun yok hareket halinede sağa...
125lik motoru Subap kestikten sonra usta kendi kafasına göre 150lik yapmış. Blogda 156 SK yazıyor ama ruhsatta 124cc bi sorun olur mu? Olacaksa eğer ne yapmam gerekiyor? Yardımcı olursanız sevinirim..
Fotoğrafta gördüğünüz gibi gidon yamuk gibi duruyor ama değil. Sıfır değiştirdim ama boşa değişmişim. Gidonu yerleştirince böyle hafif sağa dönük duruyor sizce gerçek sorun nedir?
Tekleme yapar mı? Yada arada stop eder mi? Normal bir durum mu? Motoru 150lik yapınca Karbüratörüde 150 yapalım dedik
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:57 ----------
Tecrübeli arkadaşlardan cevap bekliyorum