Arama sonuçlarınız

1. hguzeldal

Benzin kokusu

Motorum Falcon Mexico 150. Motorun depo kapağından koku geliyordu. Kapağı komple sıfır değiştim. Koku yine gelmeye devam ediyor. Ayrıca motor zor çalıştığı için servis motora akıllı beyin taktı uyumsuz çıkınca eski beyni geri taktık. Statörü değişince bu sorunu düzeldi. Ama benzin 500 km...
  2. hguzeldal

Senetle Motosiklet

Senet yoluyla peşinatsız yada takas şeklinde motosiklet nereden alabilirim
  3. hguzeldal

Bajaj Dominar D 250

Bajaj Dominar D 250 | Genel görünüm | İnceleme https://youtu.be/CnBObIqvmvQ
  4. hguzeldal

Anlas sc-500 winter grip 2

Lastiği yeni aldım. Kullanan varsa bilgi verebilir mi?
  5. hguzeldal

Lastik seçimi

Arka lastiğimi yaklaşık 1.5 yıldır ön lastikle beraber kullanıyorum. Ne yazık ki arka lastiğim kafa yaptığı için yani belli bir bölümü kabardığı için değişime gitmek zorundayım. Garantiden değişirlerse amenna.. ama değişmezse mecburen yenisini alacağım. 110-80-17 lastiğim hangi lastiği...
  6. hguzeldal

Motosiklet neden tekleme yapar?

Motosikletim 2-3 gündür tekleme yapıyor sallantı şeklinde neden olur? Ne yapmak gerekir..
  7. hguzeldal

Motovlog

Kendi çapımda motovlog yapmaya çalışıyorum uzun zamandır; desteklerinizi bekliyoruz linke tıklayarak kanalıma ulaşabilirsiniz >> https://youtube.com/channel/UCPkQXH9n0nUVZds5srGGolQ
  8. hguzeldal

Hareket halinde yamukluk

Motoru düz tutup önden arkadan baktığımda her şey normal ve düz. Hangi ustaya gösterdiysem motorda hiç bir sorun yok denildi. Yalnız motoru çalıştırıp gitmeye başladığımda motor sanki sağa yatık gibi gidiyor ama dediğim gibi dururken her yeri düz görünüyor bi sorun yok hareket halinede sağa...
  9. hguzeldal

Honda Nc 750 X DCT

Bu motor hakkında bilgisi olan varsa beni aydınlatabilir mi? Özellikle kullanıcısı varsa aranızda.. şimdiden teşekkür ediyorum
  10. hguzeldal

Motor muayeneden geçer mi?

125’lik motoru Subap kestikten sonra usta kendi kafasına göre 150’lik yapmış. Blogda 156 SK yazıyor ama ruhsatta 124cc bi sorun olur mu? Olacaksa eğer ne yapmam gerekiyor? Yardımcı olursanız sevinirim..
  11. hguzeldal

Hangi motoru almalıyım?

Cf Moto 400 NK Benelli TNT 249S Yamaha MT-25
  12. hguzeldal

Gidon mu yamuk kelepçeler mi? Bi bakın lütfen

Fotoğrafta gördüğünüz gibi gidon yamuk gibi duruyor ama değil. Sıfır değiştirdim ama boşa değişmişim. Gidonu yerleştirince böyle hafif sağa dönük duruyor sizce gerçek sorun nedir?
  13. hguzeldal

Debriyajı çekince stop ediyor

Motorum 150cc devri 8 ile 9 bin arasına getirip debriyajı çektiğimde motor stop ediyor. Bu normalmidir. Karbüratör 150’lik aynı
  14. hguzeldal

Yeni Karbüratör

Tekleme yapar mı? Yada arada stop eder mi? Normal bir durum mu? Motoru 150’lik yapınca Karbüratörüde 150 yapalım dedik ---------- Mesajlar birleştirildi - 23:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:57 ---------- Tecrübeli arkadaşlardan cevap bekliyorum
  15. hguzeldal

Rödaj da yaşanan sorunlar

Evet arkadaşlar Rödaj yaparken ne gibi sorunlar yaşadınız. Stop etme tekleme güç de düşüş çekişte düşüş gibi
  16. hguzeldal

125 cc Karbüratöre 150’lik motor

Motorum Falcon Mexico 150. Motorum 124cc. Geçen gün bir arıza meydana geldi. Subap kesti. Ve maalesef motoru yeniden toplayım sıfırlamak zorunda kaldık. Üst kapak alt kapak komple değişti. Ve usta 125’lik karbüratöre 150’lik motor atmış. Zamanla birbirine alışır dedi. Bu sizce ne kadar doğru?
  17. hguzeldal

Sübab kesmesi

Bugün motorumun subabı kesti. Motorcuya götürdüm sabahtan halledecek. Merak ettiğim subap neden keser. Masrafı ne olur bana. Motor Falcon Mexico 150 15.000’de. 5. Viteste 11.000 devirde kesildi.
  18. hguzeldal

Benzin ve Akü

Zayıflayan akü göstergede kalan benzini yanlış gösterir mi? Yakıt tüketiminde bir artış söz konusu
  19. hguzeldal

Rölanti ayarı nasıl olmalıdır?

Her ağızdan bir ses çıkıyor 125cc güce sahip motorum var Rölanti kış ayında nasıl olmalı ve yaz ayında nasıl olmalı?
  20. hguzeldal

Ön Amörtisör Çok Sallıyor

Ön Amörtisör Çok Sallıyor motoru. Yukarı aşağı sallanıyor. Sürekli bozuk yoldaymış gibi

Yeni mesajlar