hayrosoke kullanıcısının son içeriği

1. H

Yurtdışından gelme motoru tescil ettirme.

İyi akşamlar Mt üyeleri.2.el bir yamaha yzf6s alacağım,fakat motor yutdışından gelme ve tescil ettirilmemiş.Motoru alsam tescil ettirebilirmiyim ettiremezmiyim kaç tl masraf çıkartırlar?
  2. H

600cc motor alacağım yardım edermisiniz.

arkadaşlar linkteki şu motoru almayı duşusunyorum ama bu motorlar nasıldır,600rr la arasındaki fark nedir,son hızı falan(gerçe benim kalkıpta son hıza kadar gazlayacak halim yok sadece meraktan soruyorum almışkan guzel bir motor alalım.Bana bu konularda yardımcı olursanız sevinirim herkese...
  3. H

Cg 200cc yaptım ama gaz yemiyor.

Arkadaşlar motorumu 200cc yaptım biliyorum motor rodajda ama 6 devirden sonra sanki motorda kesici varmış gibi egzozdan öyle sesler geliyor sizce neden olabilir yaptırdığım utaya gösterdim pazartesi gel sibob ayarından olabilir dedi sizce sibob ayarındanmıdır,eğer öylese sibob ayarını ben...
  4. H

Yeni başlayanlar videoyu izlemeli

www.youtube.com/watch?v=24Bi4UgVf3c Yeni başlayaan arkadaşlar bence bu tarz videoları izleyip tecrübe kanzanmalılar.(bende dahil):cat::cat: ---------- Mesajlar birleştirildi - 05:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:55 ---------- kusura bakmayın şu link katma olayını bür türlü...
  5. H

Cg'min debriyaj balatasını değiştirmek istiyorum ??

İyi ramazanlar arkadaşlar.Başlıkta belirttiğim gibi cg motorumun debriyaj balatasını değiştirmek istiyorum ama 6'lı balata daha iyi kavrıyor diyorlar ama yani değiştirmişkin en iyisini takmak isterim sizce bana ne gibi faydaları olur bir faydası yoksa orjinal balataylamı değişiyim.
  6. H

Yeni motor alacağım yardımınız gerekşyor!!!!!

Arkadaşlar başlıkta belittiğim gibi bu sezon güzel bir motor almayı düşünüyorum.cbr650f yada cb650f,ama honda amcadan taksitle motor alan varmı enasıl avantajlar sunuyorlar.(motor tecrübemde 47.000km ch125 kullandım) ---------- Mesajlar birleştirildi - 10:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı...
  7. H

Honda cb650f alan varmı????

Arkadaşlar herkesi iyi akşamlar dilerim.Başlıkta'da belirttiğim gibi honda cb650f alan varmı.Varsa eğer kullanan formumuzda motorum artılarını eksilerini yazabilirmi.Birde Honda'dan taksitle motor alan varmı? şimdiden çok teşekkürler abilerim kardeşlerim.:)
  8. H

Motorun egzozundan ayağım yandı!!!!

Arkadaşlar cg 125 motorum vardı uzun yoldan gelmiştim dışarda bıraktım bakkal biraz uzaktı dedim motorla gideyim bindim motora ayağım ansızın bi anlık egzoza değdi ve ben hemen çektim ama ayağım yanmıştı bile.Diyceğim şu egzoza bir koruma gibi bişey yaptırabilirmiyiz? ---------- Mesajlar...
  9. H

Motorumda cc büyütme yardımmm.!!!!!

Arkadşlar kusura bakmayın bu aralar fazla soru soruyorum affedin artık.Size sorucağım soru 125cg motoruma 200 zongsen 63,5 silindir takmak istiyorum.Motorumu yavaş yavaş 200cc yapmak istiyorum anlıycağanız ama 200 silindiri sübaplar kaldırırmı yada başka sorun çıkartırmı.(birden 200cc yapamıyoru...
  10. H

Cg amorsitörleri düşürme

Arkadaşlar varmıdır cglerde böyle bir özellik:silent::silent:
  11. H

Egzozda patırtı!!

Arkadaşlar hepinize iyi akşamlar.Sorunum şu cg motoruma yeni bir egzoz aldım,motor yüksek devirlerden(yani gazı bırakınca)düşerken egzozdan patırtı sesleri geliyor,yani egzoz pat pat derken devir düşüyor sizce bunda herhangi bir zarar varmıdır:silent::silent::silent: http://i.imgur.com/DKiIHAg.jpg
  12. H

Cg elektrik tesisatı!!

Arkadaşlar as 125cg motorum var.Motor sağ arka sinyal direksiyonu düz tutunca çalışmıyor ama direksiyonu sola tam çevirince çalışıyor,motorcuya gösterdim ve elektrik tesisatı değişecek dedi sizde elektirk tesisatını ben yapabilirmiyim kolaymıdır yoksa hiç uraşmayıp moyorcuyamı yaptırayım.
  13. H

Cg dişli küçülttüm motor 5 vites hızlanmıyor

Arkadaşlar motorum as 125cg motor 2650 km'de ve ön dişli 15 ti 16 yaptım,arka dişli 38 di 34 yaptım.Ve motorun vites araları iyice yükseldi.sorunum şu motor 1.vites 40 2.vites 80 3.vites 100 4.vites 110 da kalıyor ve devir ne yükseliyor ne düşüyor sizce bu motor açık olmadğından mıdır eğer...
  14. H

cg 125 performans hava filtresi!!!

Arkaadaşlar motoruma performans hava filtresi aldım ve motoruma taktım.bi 10km gezdikten sonra farkettimki motor çok ses yapıyor ve hemen hava filtresi kapağını söktüm ve performans hava filtresi taktık değildi anlaşılan düşmüş.Bunu nasıl sabitleyebilirim bir türlü takamıyorum malum bugünde...
  15. H

Rodaj bitti ne yapmalıyım!!

Arkadaşlar sanırım rodaj bitti motosiklet 2650 km'de.Şimdi ne yapmam gerekir sağır olmaması için.:silent:

Yeni mesajlar