Motorun egzozundan ayağım yandı!!!!

Arkadaşlar cg 125 motorum vardı uzun yoldan gelmiştim dışarda bıraktım bakkal biraz uzaktı dedim motorla gideyim bindim motora ayağım ansızın bi anlık egzoza değdi ve ben hemen çektim ama ayağım yanmıştı bile.Diyceğim şu egzoza bir koruma gibi bişey yaptırabilirmiyiz?

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:22 ----------

Yardımlarınız için şimdiden sağolun.

üzerinde motosikletin ekipmanları tam giyili olsaydı üzerine koysan bile bişey olmuyo ayağını tavsiye ederim

soa

oo taze mis gibi et kokusu desene:pl: onların izide geçmiyor. 3.yılım bitti hala Honda Black Widow'un egzoz yanığının izi duruyor :D...

9 veya 10 sene önce ls350de yanmisti bacagim baloncuk olmuştu bide yaz tatiliydi hava cok sicakti acayip acimışti keşke gecmeseydi izi

yav bende firiwind 650 ile kilyosta camurdan geçim demiştim off suyun içine yanlıyarak bi girdim çoss aa biri mangalda tavukmu pişiriyo yok oglum ayagggggnnn yanıoo bi baktım baldır pembe olmuş :D fenaydıı kısaca motorcuysan malesef biyerlerin yanıyo yada platinle tanışıyosun.

Küçükken jawa egzozu yakmıştı benimkini, geçmedi 10 yıl olmuştur... :)

üzerinde motosikletin ekipmanları tam giyili olsaydı üzerine koysan bile bişey olmuyo ayağını tavsiye ederim

Aslında tüm ekipmanlarımı alıcam ama ramazan ayında alıcam ekimanlarımı,kask,mont,motorbotu,eldiven vs hepsini alıcam.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:25 ----------

Çok geçmiş olsun. Egzoza ayağınızı nasıl değdirdiniz anlayamadım.

Egzoz sargısı diye bir şey var onu kullanabilirsin.

http://www.motosiklet.net/forum/mt-atolye-teknik-servis/83151-egsoz-sargisi-3.html#post3268699

Böyle birşey kesin alıcam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar