Cg elektrik tesisatı!!

Arkadaşlar as 125cg motorum var.Motor sağ arka sinyal direksiyonu düz tutunca çalışmıyor ama direksiyonu sola tam çevirince çalışıyor,motorcuya gösterdim ve elektrik tesisatı değişecek dedi sizde elektirk tesisatını ben yapabilirmiyim kolaymıdır yoksa hiç uraşmayıp moyorcuyamı yaptırayım.

kardeş bağğlantılarda temassızlık var. Baştan elektrik tesisatını değiştmene gerek yok. Sinyala giden kabloyu takip ve kontrol et teker teker. soketleri tak çıkar birkaç kez.

evet yaparsın yarım saatıne patlar,
dıreksıyonun solunda kıvrılan kablo yumagı var orayı ac ıcınde toplu kablolar olur onların ıcındekı ACIK MAVI VEYA TURUNCU KABLOYU kontrol et,,,

aynısı bndede oldu kardeş direksiyonu deponun yanında siyah boru var kabloların olduu yer oradan kaynaklanıyordur kablonun biri kopmuş olabilir

aynısı bndede oldu kardeş direksiyonu deponun yanında siyah boru var kabloların olduu yer oradan kaynaklanıyordur kablonun biri kopmuş olabilir

Evet bende 45 dakikadan beri uarşıyorum ama omuyor ön farı sökünce direksiyonu çevir çevirme farketmez çalışıyor ama,farı yerine takınca gine aynı oluyor.

esc

Ustanı değiştir!:pr:
Elektrik tesisatını motara parasını sana döşeyecek.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar