Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar bi sorum olacak..bende 2 tane kanuni atv war.bunları satmayı düşünüyorum..satınca yaklaşık 10 000 ytl para olacak elimde.sizce derbi gpr 125 mi alsam yoqsa cbf 150 mi alayim....
arkadaşlar geçenlerde yamaha rx 115 aldım...aldığıma da çok memnunum.sizlerlede resimleri paylaşmak istedim...tabii bu arada sölemeden geçmiyim alır almaz o gün denedim motoru we ybr ile kapıştım ve kazandım....
BEKLİ-YORUM...
arkadaşlar ben atv ye güzel bi egsoz takmak istiyorum.fakat bu konularda pek bi bilgim olmadığı için size sorucam....ben bu KTM motorlardaki akrapovic egsozlardan takmayı düşünüyordum , ama bana performans werir mi o war.iyi bi performans sağlarsa marka olduğu için almayı düşünürüm..sizce...
arkadaşlar çok olmasa bile bana göre iyi oldu.yaza doğru biraz daha bişeyler yaparım....işte resimler;
NOT:resimler büyük koymak istemedim,çünkü çok büyük ve çirkin gözüküyor..
YORUMLARINIZI VE ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM....
arkadaşlar ben bu atvler konusunda kararsız kaldım.bana bi yardımcı olur musunuz.şimdi bende kanuni atv 250 war.bunu satıp polaris 700 efı almayı düşünüom fakat bi hayl,i fark ödeyeceğim.kanuniden memnunun ama 4*4 özellği fln olmadığı için polaris i düşünüorum.sizce kanuni mi yoqsa polaris mi?
arkadaşlar bende kanuni nin atv 250 si war.buna akrapovic egsoz takmayı düşünüom porformansta bi yükselme olur mu yoksa olmaz mı bilen warsa söleyebilir mi?? ona göre taktırıcam.
yok mu arkadaşlar bu konuda bilgisi olan....
arkadaşlar bana motosiklet çeşitleri ve motosiklet in çalışma prensibi ile ilgili dökümanlar lazım bunlarla ilgili bilgisi olan warsa ve bu bilgileri bulabileceğim site warsa lütfen buraya atın....önemli :silent: :silent: :silent:
arkadaşlar ben kanuni atv 110 war we ben bunu satmayı düşünüom.geçenlerde yenibosnada bi galeriye gittim we galeri sahibi bana atv 110 karşı cheetah 125 lik cross takas yaparım dedi....gelelim şimdi soruya....sizce atv yi cross a takas yapsam m????????
bu konuda bana yardımcı olacak yok...
2006 model 520 km de kanuni atv 110 satılmaktadır.fiyatı:2500-3000 ytl arası
yer:babaeski/kırklareli
NOT:kanuni cheetah 125 le takas yapılır...
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
Forum katılımcılarının satılık...