atv ye akrapovic egsoz olur mu?????

arkadaşlar bende kanuni nin atv 250 si war.buna akrapovic egsoz takmayı düşünüom porformansta bi yükselme olur mu yoksa olmaz mı bilen warsa söleyebilir mi?? ona göre taktırıcam.

yok mu arkadaşlar bu konuda bilgisi olan....

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
valla abicim akrapoviç eksozların performans artısı sagladını cok duydum ama senın atv de yapar mı yapmaz mı bılemem.ama herhalde yapar.ikisindede motor var yanii

yaa benim amacım güç üretmesini sağlamak.onun için diyorum egszoun faydası olur mu diye...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
abicim biyerde duymustum.eksoz cıkıslarını falan genısletıyolar ve akrapoviç gıbı performans eksozu takıyolar.artısda saglıyor yanı.bende onların yalancısıyım .bosuna parformans eksozu demıyolar.bıde buyuk racınglardede akrapoviç var.yarıscılarda akrapoviç takıyor....

Motosikleti
Forza 250
Honda_Raptor.jpg

700_slip_1lr.jpg

+ performans sağlaması olası,
Fakat motosikletler icin kullanilanlardan farkli sanirim
yada uydurulmasi gerek..

ekzoz motorda gaz cıkısı ne kadar saglıklı olursa motorda ona gore verımlı calısır tabı bunu abartmamak gerekır yanı performans ekzozları motorlarda gaz cıkısını en ıyı sevıvede saglamak ıcın uretılmıstır...
mutlaka bı performans artısı saglanacaktır yanlız maks. 7 8 hp gıbı

ekzoz motorda gaz cıkısı ne kadar saglıklı olursa motorda ona gore verımlı calısır tabı bunu abartmamak gerekır yanı performans ekzozları motorlarda gaz cıkısını en ıyı sevıvede saglamak ıcın uretılmıstır...
mutlaka bı performans artısı saglanacaktır yanlız maks. 7 8 hp gıbı

ne yaptın hocam, bir egzozla 7-8 beygir alınır mı hiç.. zaten alet kaç beygir ki?

işin teknik kısmını çok daha iyi bilenler var, başlığı görürlerse elbet cevap vereceklerdir ama motorun olayı sadece egzoz (çıkış) değil. bunun bir de girişi var. sakın sadece "performans egzozu" adıyla satılıyor diye rasgele bir egzoz alıp taktırmayın. markası çok önemli değil, akrapoviç olur, yoshimura olur, devil olur falan.. önemli olan doğru egzozu bulman, doğru ustaya götürmen gerek. ona göre motorun tüm ayarları yapılsın falan.. hava filtresini de bir performans ürünüyle değiştirin. belki 1-2 beygir oynama olur. öyle "egzozu açtım, gücü arttı" demekle olmuyor.

ne yaptın hocam, bir egzozla 7-8 beygir alınır mı hiç.. zaten alet kaç beygir ki?

işin teknik kısmını çok daha iyi bilenler var, başlığı görürlerse elbet cevap vereceklerdir ama motorun olayı sadece egzoz (çıkış) değil. bunun bir de girişi var. sakın sadece "performans egzozu" adıyla satılıyor diye rasgele bir egzoz alıp taktırmayın. markası çok önemli değil, akrapoviç olur, yoshimura olur, devil olur falan.. önemli olan doğru egzozu bulman, doğru ustaya götürmen gerek. ona göre motorun tüm ayarları yapılsın falan.. hava filtresini de bir performans ürünüyle değiştirin. belki 1-2 beygir oynama olur. öyle "egzozu açtım, gücü arttı" demekle olmuyor.

tamamen katılıyorum en fazla 2hp lik bir artış olur ondada ayarlar doğru yapılır ve birde performans hava filtresi takılırsa,extra olarak daha iyi bir yanma için buji de değiştirilebilir.NGK buji tavsiye edebilirim ama Atv'lere uyum sağlarmı orası muamma...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar