polaris mi kanuni mi?

arkadaşlar ben bu atvler konusunda kararsız kaldım.bana bi yardımcı olur musunuz.şimdi bende kanuni atv 250 war.bunu satıp polaris 700 efı almayı düşünüom fakat bi hayl,i fark ödeyeceğim.kanuniden memnunun ama 4*4 özellği fln olmadığı için polaris i düşünüorum.sizce kanuni mi yoqsa polaris mi?

haluk bence kanunı derım senın bu atvlerle bı gun turlıcam bak yazın ıgneadaya kumsala atarız onları amma drıft yapıcam gor sımdı yenı bı pıonneer alıcam onunla turlarsın ıste:D:cat:

kalsın kanunı ya atvle nereye gıdebılceksınkı en fazla yeter o kanunı sana bak soylemedı deme oyle yapıcagına sana bı debrıyajlı 250cc bısı alalım :))

Son düzenleme:
deil mi kanuni işimi görür yaaaa...ama aslında kanuni atv 250 nin markası loncin die bişey internette duydum...

Kanıni işini görür bencede , ama polaris de süper bir atv... Benim tanıdıkta var bazen beraber geziyoruz, çok güçlü bir makine , çantaları çok geniş , kullanımı zor değil...

bak o kadar atvler hakkında bılgım yok ama o altındakı senın ısını gorur fazla buyuk bısı alıcaksan ben derımkı bı enduro ya tabıkı senın zevkın atvlerden vazgecemessın belkı ama yınede sen anlıyan bırılerınden yardım ıste:)zaten bı hayraboluna gelınce bınıyosun daha buyugune ne gerek var

walla samet abi doru dion beee.neden boşuna ona para veriyim.250 lilik yeter bana.ewt yaaa boşwer almıcam.....

yaaa bu arada bişey sorucam başlıkla uygun.şimdi benim motor kanuni üstünde loncin group yazıo çin şirketi we motordaki parçalar tayvan malı şimdi bu motor ne malı oluo yada konsorsiyum mu oluo nedir.bu konuda bilgisi olan var mı?

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
Tabiiki polaris....Terlik te de polaris...Gözlükte de....

Bu polaris herşeyde var yawu....:cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar