Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benim YBR daha 12700 de olmasına rağmen 2 debriyaj teli değiştirdi.İlk olanı orjinal yaklaşık 6000 gitti.Diğeri de yerli malı daha sağlamdır demişti servis o da bugün yolda koptu debriyaj elciğinin 3-4 cm yanından oldu ikiside.Bu normal mi yoksa bi anormallik mi var.Bilgisi, tecrübesi olan...
Yeni aldığım kaskıma ayrıca para verip siyah vizör almak istemediğimden dolayı aklıma vizörü siyah film ile kaplamak geldi.Film gayet kaliteli bişey acaba daha önce deneyen oldu mu?Yada herhangi bir bilgisi olan arkadaş yardımcı olabilir mi?Nasıl kaplamalıyım(dıştan düşündüm)Fikirlerinizi...
Herkese merhaba benim problemim ybr nin ön freninde zayıflık olması motor sabitken fren çok iyi ama yolda giderken etkisi çok azalıyor fakat yağmurlu havalarda harika hala uğraşıyorum ama daha bulamadım bilgisi olanlardan yardım bekliyorum...
Şunu da sorayım motor yaklaşık 1 ay kapalı garjda...