Ls2 Mi Gdr Mi

HANGİSİNİ ALACAĞIMA Bİ TÜRLÜ KARAR VEREMEDİM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM ARTILARI VE EKSİLERİ NELERDİR..

TEŞEKKÜRLER..

ur89643800uj1.jpg

gdr20full20facere6.jpg

LS2 yeni marka ve bende var :) gayet güzel kask ve içi de güven verici derecede rahat ve sıkı :) GDR de iyidir de geçmişte okudugum başlıklardaki olumsuz görüş yazılardan dolayı LS2'yi tercih ettim :)

ls2 ispanyol markası cinde uretılıyordu hatırladıgım kadarıyla ama cok kullanıslı kask bende cenedır acılır var 125 t cok kotu gozukuyom ama kapalı bıraz daha ebat olarak kucuk

ls2 kullanıyorum ispanyol marka amerikan sertifika onaylı çinde üretimi yapılıyor fakat gerçekten cınlılerın kalıtelı ürettikleri bi kask diyebilirim.

kullandıgım mal hakkında yorum yaptım

gdr ile ilgili bi fikrim yok

bu ara 95 ytl yapmıslar zam gelmiş ls 2 yi :S

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben gdr kullanıyorum.gayette memnunum.ama ikiside iyi kask hangisini alırsan al pişman olmazsın.tercih ve zevk sana kalmış:cat:

ls2 kullanıyorum ispanyol marka amerikan sertifika onaylı çinde üretimi yapılıyor fakat gerçekten cınlılerın kalıtelı ürettikleri bi kask diyebilirim.

kullandıgım mal hakkında yorum yaptım

gdr ile ilgili bi fikrim yok

bu ara 95 ytl yapmıslar zam gelmiş ls 2 yi :S

tek çekim yaparsan 93e düşüyor :cherry: len bu da mı çinde üretiliyo bee peh :pr::pr::)

tek çekim yaparsan 93e düşüyor :cherry: len bu da mı çinde üretiliyo bee peh :pr::pr::)

çin malı ile çinde üretim ayrı. ybr 125 de çinde üretiliyor fakat japon malı :) bu kasta çinde üretiliyor ama ispanyol malı. belli bir sertifika alıyorlar ancak öyle ihrac yapabiliyolar

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ls2 kullanıyorum son buluşmada yaklaşık 15-20 kişide gördüm herkesin bi bildiği
var sanırım ben memnunum şimdi çene açılır olanı almak istiyorum. .

bende çok uzun zamandır araştırıyorum ve LS 2 hakkında çok fazla şikayet bulamadım. bende LS2 almayı planlıyom ama delta modelini..

LS2 kesinlikle :cat:

GDR'ın görünümü pek hoş değil. LS2 gerçekten kaliteli bir imaja sahip.
Benim görüşüm...
İkisininde güvenlik (kaza) performasları hakkında bilgim yok..

ls2 yi tavsiye etmiyorum.
Bir iki ay kullanıp satmak zorunda kaldım
İmkanınız varsa LAZER VERTIGO alın.

Özellikle çeneden açılır LS2 çok ağır hantal ve boyun ağrıtıyor...

Son düzenleme:
bendede ls2 çene açılır var memnunum ama

geçenlerde maalesef vizor acıkken yere düşürdüm vizor yerinden çıktı ve
vizoru yerinde tutan kenardaki parça kayboldu

vizoru taktım ama tam yukarı kaldıramıyorum

:S

Ağırlıkları aynımı acaba? Pek bir bilgim yok ancak kullanan arkadaşlar genelde LS2'den memnun. Öte yandan GDR kullanan arkadaşlarda GDR'dan memnun.
Karar vermek gerçekten zor. Fakat ben olsam rasyonel tüketici reaksyonu ile GDR tercih ederdim sanırım.

Bende LS2 kullanıyorum ve gayetde memnunum.Tavsiye ederim.Agırlık konusuna gelince çok fazla hafif oldugunu söylüyemem ama fazlada itici bir agırlıga sahip degil.Bence LS2 yi alırsan pişman olmassın .:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar