Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
selamın aleyküm arkadaşlar yaklaşık 10 yaşından beri elimzde olan bir mobylette bıonik motorsiklet var.
bu motor fabrikan çıkarken 50 km/s şeklinde çıkmış ama ben şehir içi motor kullanmak istemiyorum ben uzun yola gitmek istiyorum zaten bu motor 2 zamanlı :pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr: ben...
selamın aleyküm arkdaşlar yaklaşık 1.5 2 senedir forumda yoktum motorsiklet olayını kafamdan silmiştim taki 1 ay öncesine kadar
geçen sene çanakkale civarında olan arkdaşlar varsa bilirler geçen sene siyami bayram adlı motorsiklet sevdalısı bir abimi toprağa koydum ve bu acı bende çok büyük...
s.a bildiğiniz üzere 3 4 hafta önce apece ile kaza yapmıştım geliboluda oturuyorum 7 katın tepesinde kremitlerin üzerinde bir beton var asansör odası kremitlerden yüksek bugün ordan kablo çekerken deprem oldu hemde nasıl bidaları gördüm yanımdaki direk aşagı inmeye kalktı bende peşinden gidip...
s.a çanakkaleye giderken köy yolundan aniden çıkan traktörle çarpıştık motor tvs apeche resim çekemedim telefon tuz buz oldu jandarma geldi poliste geldi bana suç atmaya çalışıyor keratalar aramızdaki diyolok şöyle
+ehliyetin varmı
-var abi muayne sigorta tam (arkamdakinin bacak kırık kol...
s.a bu senede sezonu açtık allahın iziniyle :) bu sene allah bize kazasız belasız sürüşler nasip etsin tekerimiz her daim düz bassın
sezonun açılmasıyla motosiklet fiyatları yükselmiş :pr: :pr: çok üzücü bir durum :rendeer:
bu konuyu açma sebebim şu ben mobyletimi bitirdim sezon için herşeyim...
öncelikle merhaba :) yaklaşık olarak 1 sendir toplayamaya çalıştığım mobyletimi malzemelerini sonunda aldım alimmotor.com dan 250 tl parca tuttu tek seferde topladım 600 tl yi gecti
bugün söktüm ön takımında 1 2 mm boşluk var diyerekten
aldığım malzemelerin bir kısmı
tam gaz...
selamın aleyküm :wiinkk: foruma çoktandır konu açmıyorum şimdi mobyletimi toplıyacağım sezon açılıyor :)
ben 17 yaşında bir motorcuyum binmediğim motor yoktur racing chopper moped touring hemen hemen hepsine bindim ve şunu gördüm nankör halk motora biniyorum saygı sıfır ben karamanlı biriyim...
s.a arkdaşlar gene değişik işlerle sizi meşgul ediyorum motosiklet fuarına gidemeyince mobyleti söktüm şase depo yan kapaklar ön ve arka çamurlugu jantı boyıcam akcay sprey boyayla boyasam üzerine şefaf vernik atsam olurmu sprey astar alsam sadece zımpara işini tam bilmiyorum yorumlarınız benmi...
selamın aleyküm bildiginiz üzere foruma konuda actım gitmek için fuara bu akşam çanakkale mt gurubu gidecekmiş 18 mart motocular dernegi kimseyi bulamadım yokmu kimse bu akşam boş ver olup olmadıgını söylecek
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:21...
çanakkale çivarından fuara gidecek varmı bende gitmek istiyorum ama :pr: :pr: :pr: :pr: :pr: :pr: maddi durum sıfır :queen: :queen: varsa aracla yada motorla arkadaş ararsa ben gelirim.
s.a sevgili gönül arkadaşlarım abilerim bugün elime bir mg sport geldi tamir için sorun 2. vites yok bide seğman kırık belli oluyor :queen:
konuyu açamamın sebebi şu bu motor 16 yaşında bir gencin babası taksile 4.5 5 ay önce almıştı bana hep 130 135 gidiyor diyordu hatta diyoloğuda yazayım...
s.a 40 gün önce bir trafik kazası yaptım arabayla ehliyetsiz karşı taraf hatalı dönüş yaptı arabaya vurdum indim adam avaz avaz küfür ede ede geldi ve beni darp etti olay yerine polis geldi eşi ben kafamı kaza nedeniyle çarptım diyerek hastane gitti adam beni darp edince azım şişti kanadı bir...
S.A arkadaşlarım abilerim uzun zamandır konu açmıyorum ama bu gün açtım çünki motorun olduğu yerdeki anahtarları koyduğum yeri bulup motoru çıkarıp temizledim mübarek bıraktığım gibi dagınık hiç toplanamamış. :) motoru toplamaya kararı 1 sene önce verdim arkadaşlar şaka bir yana 250 300 tl...
öncelikle merahaba forumda bildiginiz üzere mobylette motorum var ve gercekten zevkle kullanıyordum gecen gün far ettimki lastikler ön bitmiş arka taraf ise çatlamış internet araştırıyorum ama tam olarak bulamadım eger bildiginiz bir yer varsa 2.50 17 dişli arka lastik 2.25 17 jant ön lastik ise...