S.a bildiğiniz üzere 3 4 hafta önce apece ile motor kazası yapmıştım, yani henüz taze şok geçirmiş ve atlatmak üzere iken, bugün yaşadığım bu olay, daha sarsıcı ve ürkütücü gibiydi, bu arada depreme yakın olduğumu söylemelyim Gelibolu'da ikamet ediyorum.
Deprem bizi gafil avladı,yüksekte çalışma yapar iken, 7 katlı bir binanın tepesinde idik, 7'inci katın çatısında kremitlerin'de üzerinde beton bir oda var, "asansör odası", kremitlerden bile yüksek( 8'inci katta olduğumuzu var sayın).
Bugün oradan kablo çekerken deprem oldu, tüm çıplaklığı ile ürkütücülüğüne şahit olduk, çatıda olduğumuzdan yanı başımızdaki blok binaları sallanırken gördüm, yanımda çalışma esnasında bulunan arkadaşım, panikten aşağı tehlikeli şekilde inmeye kalktı, tabii bende peşinden.
İnmeye başlarken tüm apartmanı uyardım/tabiri caizse "ayağa kaldırdım" zemine iner inmez,arkadaşıma ait Yamaha ybr 125 ile muhitimize döndük
Depremden dolayı, komşuma ait henüz 1.5 aylık "mavi civcivi" cbf'nin üzerine çatı yıkılmış, motor 2 parça olmuş, her yer kırık ve yarık/moloz döner iken ybr'ye artçı oldum.
Bu esnada yani motor üzerinde seyahat halinde iken, bir deprem artçısına daha yakalandık, altımızda bulunan motor şeritten şeride attı kendisini acayip korktum, olmaz olmaz ama, ya motor ile yüksek süratte iken depreme yakalanırsak?
Yüksekte çalışır iken, binaların halı üstündeki kırıntılar gibi esnemelerine, çatır çutur ses yapmalarına bu şok'u atlatamadan motor üstünde seyahat halinde iken yine depreme tutulmalarına dem vurmuş, haklıda kolay değil, koca kütlelerin hareketine uğultusuna şahid olmak geçmiş olsun
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:22 ----------
bugün çanakkale depreminde anten kurarken 7. kattan düşme tehlikesiyle yüzyüze geldim ybr ile giderken artcı depreme yakalıandım motr kullanırken deprem olursa ne yapmalıyız.... :bestmt:
Editlemiş, bende ofsayta düşeyim bari, bye bye:king: