sezon açıldı

s.a bu senede sezonu açtık allahın iziniyle :) bu sene allah bize kazasız belasız sürüşler nasip etsin tekerimiz her daim düz bassın

sezonun açılmasıyla motosiklet fiyatları yükselmiş :pr: :pr: çok üzücü bir durum :rendeer:
bu konuyu açma sebebim şu ben mobyletimi bitirdim sezon için herşeyim tam olur ya çanakkale\gelibolu ya işiniz düşerse her daim kapım mt ye açıktır hafta sonları size yardımcı olurum şehitliği gezdiririm :cat: :cat: :cat: bu benim için çok büyük zevk verir forumda gercekten adam gibi adamlar var. :wiinkk: gelecek olursanız 0 543 811 02 46 benim numaram aramanız yeterli :cat: :cat: hayırlı sürüşler...

İşte şehitliği gezdirecek bir kardeş buldum kendime :cherry: Numarayı not ettim, yolum düştüğünde arayacağım.

Ufaktanda motosiklet eğitimi veririm, ohh mis :pl:

var eğitim ehliyet bir tek sen eksiksik abi sen gel yeter ama gel başımın üstündesin... :)

Yahya bir gün geliriz inşallah ama benim 150 cc bir günde gelir bir günde döner herhalde :)

Güven kardeş telefonun bende kayıtlı. Gelirsem aramak isterim seni. Oturur bir çay içeriz. Seninle şehitliği gezmekte güzel olur.
Hele bir de "tr_select" i denk getirirsek yolda. Tam kaymak olur. Yolda yol eğitimini alırım ondan. Artık usta ne diyorsa, ne yapıyorsa kapmaya çalışırız. Bakarsın yüz verir "olur gel gidelim beraber" der ne dersin?

Çanakkale'ye geçen sene motorla gelmiştim ve tüm gün Gelibolu'yu dolaştmıştım gerçekten çok güzeldi.

Yalnız 1-2 haftadır Çanakkale'de yediğim peynir helvasını sayıklıyorum, oralarda şehirlerarası yollayan bir pastane falan var mı bildiğin? Bana bi numarasını yollasan :)

Koskoca Ankara'da yapan yer bulamadım bir türlü...

Çanakkale'ye geçen sene motorla gelmiştim ve tüm gün Gelibolu'yu dolaştmıştım gerçekten çok güzeldi.

Yalnız 1-2 haftadır Çanakkale'de yediğim peynir helvasını sayıklıyorum, oralarda şehirlerarası yollayan bir pastane falan var mı bildiğin? Bana bi numarasını yollasan :)

O bölgenin özellikle balıkesirin höşmerimi meşhurdur.
İnternette "zaman hoşmerim" diye bir firma var. Zaman zaman alırım. Her çeşitini yapar. Müthişdir. Eve de kargolar.
Tavsiye ederim. Beğenmezsen bana getir ben yerim :)
Reklam diye kızmazlar inşallah. aha link de vereyim.
http://www.zamanhosmerimleri.com/

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
Daha bu haftasonu marmara'yı tavaf ettim. Bu seferlik kısmet değilmiş. Bir dahakine inşallah diyelim ::sm_smile

O bölgenin özellikle balıkesirin höşmerimi meşhurdur.
İnternette "zaman hoşmerim" diye bir firma var. Zaman zaman alırım. Her çeşitini yapar. Müthişdir. Eve de kargolar.
Tavsiye ederim. Beğenmezsen bana getir ben yerim :)
Reklam diye kızmazlar inşallah. aha link de vereyim.
http://www.zamanhosmerimleri.com/

Ama Çanakkale'de olan höşmerim değil. Onu da denemiştim ama o farklı bi şey. Hatta hiç alakası yok. Başka, bambaşka bi şey... Of, gideyim de ekmek kadayıfı falan yiyeyim bari, napalım...

adresini yaz yada arar beni sana ben kargolarım

gelin başım üstündesiniz forumdaki herkez benim abim kardeşim ablam amcam. :rendeer:

Güven kardeş,senin gibi samimi ve içten bir kardeşimizi Çanakkale gibi ruhani ve tarihi bir yerde görmek güzel olacaktır,telefonunu kaydettim,bizlerde 4-5
motor Mayıs'ta 3.kez oraya gelip,Atalarımızı anmak istiyoruz,sadece şehitliği değil,destan yazılan her bir yeri.Yardımcı olursan çok seviniriz kardeş..

Ben çanakkalede öğrenciyim istiyosanız size alıp yollayabilirim :)

yok abi benim maddi zorluklarım var o yüzden gelemiyorum. :( maalesefki.

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:12 ----------

ve nezaman olduğunu bilmiyorum bilsem para denkleyebilirim.

İçten konun için teşekkürler. Bende İstanbulda çalışıp okuyorum motoshowa %90 gidicem maddi durumunu elimden gelirse ben karşılayıp benle gelmeni sağlıyabilirim istersen. Annem geliboluludur 7 yaşından 17 yaşına kadar her yaz geliboluya giderdim :)

Çok teşekkürler arkadaşlar, bu durumda bir gece ansızın mesaj kutunuza gelebilirim.

gelin ya sizin gibi adamlar gelsin başımın üstündesiniz biz neden bir aradabu forumdayız bunun için birbirimize destek olmak için :cat:

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:18 ----------

İçten konun için teşekkürler. Bende İstanbulda çalışıp okuyorum motoshowa %90 gidicem maddi durumunu elimden gelirse ben karşılayıp benle gelmeni sağlıyabilirim istersen. Annem geliboluludur 7 yaşından 17 yaşına kadar her yaz geliboluya giderdim :)

çok saol ama pek sanmam ben bu forumda böyle karakterli insanları gördükçe çevremdekilerden soğuyorum yüzüme gülüp arkamdan konuşanlar ama burası öyle değil mt yi bu yönden seviyorum %90 çok iyi bir topluluk

Yol sorununu şimdiden çöz. Şu Çanakkale 18 Mart kulübü müydü? Onlarla gel. Bilet yada yemek benden. Sorun yok bendesin pampa ;)Bu sefer fuar selfie si çekileceğiz kesin!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar