sezon açıldı

23-27 nisan arası dediğim gibi özel mesaj atarsan yardımcı olurum daha motosikletim yok ama arabamla ulaşımı sağlayabilirim gezilecek yerlere :)

Çanakkale 18 Mart ile bağlantısı olan yada Çanakkale'den gelen arkadaş var mı?

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
Çanakkale 18 mart motosiklet derneği iyidir. Bence onlarla irtibatta ol. Kişiler olsun etkinlikleri olsun takdire şayandır.. :cat:

Motosikleti
2013 Kuba XR 125 - 2023 MG V85TT
Kendi küçük yüreği büyük insan iyi ki varsın :cat:

Fuarda denk getirelimde foruma yeni katılmış olanlar (ben:mrgreen:) sizlerle tanışma fırsatı bulayım :)

Selamlar arkadaşlar valla bende katılırım istanbuldan en büyük hayalimdir özellikle şehitliği görmeyi çok istemişimdir

Geliboluda bitane BMW 650 GS dakar var görmüşsündür mutlaka mavi beyaz:cherry:
ha onu kulannan benim çok iyi arkadaşım istanbuldan oraya gitin mecburen.
onla muhabete başlayabilirsin kafa dengi birisidir adı Cemil.:cat:

Güven abi diyim buyuksundur buyuk ihtimalle benden ehliyeye yeni yazıldım motorum yok kimseyide tanimiyorum gitsem napicam bilmiyorum ama gitmek istersen icerden para cekebilirsem sana gonderebilirim hayalin gerceklessin yeter

sıkıntı değil aç tokun halinden anlamadığı gibi motorla alakası olmayanda bizleri anlayamaz birbirimize yardımcı olmak sıkıntı değil olsa olsa mutluluk olur

Güven kardeş telefonun bende kayıtlı. Gelirsem aramak isterim seni. Oturur bir çay içeriz. Seninle şehitliği gezmekte güzel olur.
Hele bir de "tr_select" i denk getirirsek yolda. Tam kaymak olur. Yolda yol eğitimini alırım ondan. Artık usta ne diyorsa, ne yapıyorsa kapmaya çalışırız. Bakarsın yüz verir "olur gel gidelim beraber" der ne dersin?

Olurda böyle bir organizasyon yaparsak Balıkesir/Akçay taraflarında garajlı yazlık var. Güzergah üzeri diyerekten bir günlük mangal-havuz başı partisi filan verebilirizde :p

Ben tabiri caiz ise biraz apaçiyimdir. Bu yüzden kimseye kötü örnek olmak istemem. Trafiği okuma haltını, yapılması-yapılmaması gereken şeyleri iyi beceririm o kadar. Birazda teknik bilgiler kısmında elim yatkın... Zaten geriye ne kaldı :pl:

Neyse hayırlısı bakalım, yurt dışı işlerini hallediyim.. İlla güzel bir organizasyon yaparız.

Olurda böyle bir organizasyon yaparsak Balıkesir/Akçay taraflarında garajlı yazlık var. Güzergah üzeri diyerekten bir günlük mangal-havuz başı partisi filan verebilirizde :p

Ben tabiri caiz ise biraz apaçiyimdir. Bu yüzden kimseye kötü örnek olmak istemem. Trafiği okuma haltını, yapılması-yapılmaması gereken şeyleri iyi beceririm o kadar. Birazda teknik bilgiler kısmında elim yatkın... Zaten geriye ne kaldı :pl:

Neyse hayırlısı bakalım, yurt dışı işlerini hallediyim.. İlla güzel bir organizasyon yaparız.

Aman diyim olsa da gitsek

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar