- Konu Yazar
18 martla pek muhabbetim yok ne zaman bu fuar abi
Banka hesabın var mı?
Güven kardeş telefonun bende kayıtlı. Gelirsem aramak isterim seni. Oturur bir çay içeriz. Seninle şehitliği gezmekte güzel olur.
Hele bir de "tr_select" i denk getirirsek yolda. Tam kaymak olur. Yolda yol eğitimini alırım ondan. Artık usta ne diyorsa, ne yapıyorsa kapmaya çalışırız. Bakarsın yüz verir "olur gel gidelim beraber" der ne dersin?
Olurda böyle bir organizasyon yaparsak Balıkesir/Akçay taraflarında garajlı yazlık var. Güzergah üzeri diyerekten bir günlük mangal-havuz başı partisi filan verebilirizde
Ben tabiri caiz ise biraz apaçiyimdir. Bu yüzden kimseye kötü örnek olmak istemem. Trafiği okuma haltını, yapılması-yapılmaması gereken şeyleri iyi beceririm o kadar. Birazda teknik bilgiler kısmında elim yatkın... Zaten geriye ne kaldıl:
Neyse hayırlısı bakalım, yurt dışı işlerini hallediyim.. İlla güzel bir organizasyon yaparız.
Ama Çanakkale'de olan höşmerim değil. Onu da denemiştim ama o farklı bi şey. Hatta hiç alakası yok. Başka, bambaşka bi şey... Of, gideyim de ekmek kadayıfı falan yiyeyim bari, napalım...