- Konu Yazar
s.a sevgili gönül arkadaşlarım abilerim bugün elime bir mg sport geldi tamir için sorun 2. vites yok bide seğman kırık belli oluyor :queen:
konuyu açamamın sebebi şu bu motor 16 yaşında bir gencin babası taksile 4.5 5 ay önce almıştı bana hep 130 135 gidiyor diyordu hatta diyoloğuda yazayım azıcık gülün. :queen::queen:
m-motorun sahibi
m-yahya kolay gelsin napıyorsun
ben-iyiyim ali buyur mobyleti topluyorum
m-yahya yılda 1 tane vidamı sıkıyorsun 2 yıldır toplıcan ( bende aklı sıra dalga geciyor)
ben-benim için sorun yok askere mobiletle gideriz
m-benim motorla gecen denemeye çıktım 135 falan gidiyor orjinalde işte bu mondial çok güzel
ben-senin kadran yanlıştır
m-yok bea başka motorun kadaranıyla ölçtük (akla bak akla)
ben-iyi alicim hadi git işene gücüne işim var
bir hafta sonra
telefon konuşması
m-yahya abicim nasılsın
ben-nefes alıyorum söyle ali çabuk ol zamanımı harcama
m-abicim benim motor traktör gibi çalışıyor babam görmesin bide 2 ye gecip gitmiyor
ben-ama 135 gidiyor değilmi
m-abi ne olur yardım et bana
ben-getir
motor geldi elime
m-abi karburatör falan pis herhalde
ben-seğman kırmış 2. viteş dişlisi gitmiş bana silindir piston segman şanzımanın malzemeleri lazım
m- abi 100 tlye alınırmı kırılmaz normalinde o seğman abi yağlasak falan.
ben 250 minimum
gördüğünüz gibi siz siz olun motora iyi dayranın çin malları genelde bu yüzden kötü oluyor diyorlar ama sen onu hor kullanırsan decati bile dayanmaz sana
siz siz olun motorunuzu sevin hayırlı sürüşler tekeriniz düz bassın. ALLAH kaza bela vermesin
konuyu açamamın sebebi şu bu motor 16 yaşında bir gencin babası taksile 4.5 5 ay önce almıştı bana hep 130 135 gidiyor diyordu hatta diyoloğuda yazayım azıcık gülün. :queen::queen:
m-motorun sahibi
m-yahya kolay gelsin napıyorsun
ben-iyiyim ali buyur mobyleti topluyorum
m-yahya yılda 1 tane vidamı sıkıyorsun 2 yıldır toplıcan ( bende aklı sıra dalga geciyor)
ben-benim için sorun yok askere mobiletle gideriz
m-benim motorla gecen denemeye çıktım 135 falan gidiyor orjinalde işte bu mondial çok güzel
ben-senin kadran yanlıştır
m-yok bea başka motorun kadaranıyla ölçtük (akla bak akla)
ben-iyi alicim hadi git işene gücüne işim var
bir hafta sonra
telefon konuşması
m-yahya abicim nasılsın
ben-nefes alıyorum söyle ali çabuk ol zamanımı harcama
m-abicim benim motor traktör gibi çalışıyor babam görmesin bide 2 ye gecip gitmiyor
ben-ama 135 gidiyor değilmi
m-abi ne olur yardım et bana
ben-getir
motor geldi elime
m-abi karburatör falan pis herhalde
ben-seğman kırmış 2. viteş dişlisi gitmiş bana silindir piston segman şanzımanın malzemeleri lazım
m- abi 100 tlye alınırmı kırılmaz normalinde o seğman abi yağlasak falan.
ben 250 minimum
gördüğünüz gibi siz siz olun motora iyi dayranın çin malları genelde bu yüzden kötü oluyor diyorlar ama sen onu hor kullanırsan decati bile dayanmaz sana
siz siz olun motorunuzu sevin hayırlı sürüşler tekeriniz düz bassın. ALLAH kaza bela vermesin