Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar dün akşam yatarken düşündüm , mesala forumdan bi arkAdaşımız ilk motora başlıcam diyor , forum sakinleri ise örneğin cbr 125 öneriyor , Allah göstermesin arkadaş cbr 125 i alıyor ve gelirken kaza yapıp hayatını kaybediyor şimdi bu arkadaşın sebebi veya sorumlusumu oluyomuyuz
NOT...
daha demin izmirde deprem oldu zannedersem 5.0 gibiydi 7-8 saniye sürdü pes11 oynuyordum koltukta 180 derece döndüm bilgisayarın tam tersine 1-2 saniye durdum dedim deprem , baktım doğruymuş neyse geçmiş olsun hepimize :rendeer::queen:
Beyler aramızda birçok kişi motosiklet dergilerini mutlaka takip ediyordur şöyle yeni motorları araştıran , kalın :P (tabiri caizse çok yapraklı) , bol posterli bi dergi biliyormusunuz.::koop::::koop::
Sahibindende motosikletleri dolaşırken Bakın ne buldum :queen: pardon ne farkettim :cherry: adamcağız arabayı tanıtmak için resimlerini çekmiş , fakat arka koltuktaki kabinlerin önündeki ile napıyor merak ettim size bi danışayım dedim ::koop::::haapppy...
Bakırköy'de kontrolden çıkarak devrilen bir motosikletin neden olduğu zincirleme kazada 5 araç birbirine girdi. D 100'ün savaş alanına döndüğü kazada 4 kişi yaralandı.
Kazaya neden olduğu ileri sürülen motosikletin sürücüsü, ehliyet ve ruhsat isteyen polisin ısrarına rağmen, hastaneye...
Ağızım açık seyrettim , söylenicek söz yok hırsızlığın bu kadarı , hele hele o yazık hayvanların kamyondan çıkması yokmu yazık yazık :farao:
http://www.iha.com.tr/haber/videowatcher.aspx?vid=7436&cid=735
Sevgili MT... Konu başlığındanda anlaşılacağı gibi olayı çözmüşsünüzdür 600f'nedeni = 4 silindir :bounce:
İlk motor heyecanı işte..:cherry: Dalgaya vurmadan Her türlü eleştirinize Açığım::143::