Bu Nasıl Anma...

Anmayı eğlence ile karıştıran şahsiyetsizler.. Diyecek bir laf bulamıyorum..

Oynak milletiz oynak. çalan cep telefonu melodisi ile bile halay çekeriz biz.

1- Bir amaç uğruna kan döken şehitlerle değil, şehit verme kavramı ile gurur duymaya başladık ya işte, ondan.
90.000 şehit verdik ohh yandan, ne mutlu bize :farao:

2- Yakında 10 Kasım'larda da bu tür manzaraları görmeye doğru gidiyoruz, merak etmeyin.

3- Yahu bir araya gelip kurtları dökmek için ne adına toplanalım diye düşünmüşler, en yakın önemli tarih olarak bunu bulmuşlar işte. Yoksa yerel sanatçı şu bu işi ne böyle bir günde.

Allah birgün bu güzelim memleketi bizim elimizden kurtarmaya karar vericek bu gidişle ama bakalım ne zaman.
Doğaya ,ormana, denize, havaya,insana,ölene,kalana,şehide,gaziye ,yaşlıya ,gence.......
Herkese ve herşeye bu kadar hain bir başka millet varmıdır acaba. Ve maalesef gün geçtikçe bunlar çoğunluk halini alıyor. Rumeli hisarının dibine s...çan adamlarla bunların ne farkı var...Çok yakında Rumeli feneri kalesinin oradaki mevzilere s..çan adamla aralarında ne fark var.
Herşeyimiz ilerlerken aklı,anlayışı,vicdanı,karakteri bukadar nasıl geriler bir toplumun.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Alta yorum yapan gerizekalıya taktım ben....
90 bin adam boşu boşuna öldü demek onun için....
Şehit değilmiş....:pr:

Gerizekalının kafası bu kadar basıyor işte... :pr:
Bu adamlarla aynı toprakta yaşamaya utanıyorum..

Hiç şaşırmadım. Eminimki ordaki insanların %90 ı o gecenin anlamıı bilmiyor. Belediye asmıştır pankartları, bunlarda curcuna var deyip gitmiştir. Hatta yazıyı okumadan giden kesimde çoğunluktadır. Bayramda köprüde dana kadar ücretsizdir yazdığı halde kart okutmaya çalışan bi milletiz sonuçta !

lanet olsun yaaa terbiyesiz şahsiyetsizler devamınıda söylerdim ama burası müsait değil.....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar