Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öncelikle herkeze merhaba arkadaşlar kawasaki er5 kullanıcısıyım bugün biraz cıkıp dolasayım dedim her sey yolunda idi taki motor benzin bitmişcesine tekleyene kadar diyorum benzinde var niye bu boyle yapıyor gaz almıyor alıyor gibi oluyor pat geri almıyor istop etti actım depoyu baktım emin...
Öncelikle herkeze merhaba arkadaşlar:rendeer: kawasaki er5 kullanıcısıyım bugün biraz cıkıp dolasayım dedim her sey yolunda idi taki motor benzin bitmişcesine tekleyene kadar diyorum benzinde var niye bu boyle yapıyor gaz almıyor alıyor gibi oluyor pat geri almıyor istop etti actım...
bunun gibi sanırım er5 e bu biraz ufak kacabilir apachede kullanmış sarı tüplüleri falan vardı daha şık ne netde nede baska bi yerde gezmedigim magza kalmadı bulamadım varmıdır bi bilgisi olan ...İyi bayramlar:rendeer:
Selam dostlar elinde güzel tri oval olabliri karbon veya güzel bi egsoz ve er-5 egsozu tutan ayak basma yeri komple +direksiyon fren ve debryaj seti olan bilen satmak isteyen olursa sevinirim internetten arastırmalarım sonucu hiçbirşey bulamadım yardımcı olursanız minnettar...
Merhaba arkadaşlar bugün orta halli bi hızla minübüsün sagından geceyim dedim sollama saglama mevzusu degil herkes yolunda düz gidiyor sinyalsiz dürek altına aldı beni motorum kawasaki er-5 ne kacabildim nede bişe yapabildim en sagdaki arabayla minubusun arasında kaldım Allah...
http://www.youtube.com/watch?v=98j0UzQXO_E&feature=player_embedded
Bu adam ne içmiş o nası bi gidiş nası bi refleks :) ben gidimde bakim kredi cıkmısmı da motoru alim bir an önce :)
Arkadaşlar merhaba aranıza nasipse bende katılacagım uzun süredir forumu takip ediyorum artık ziyaretçi olmaktan vazgeçtim motor almaya karar verdim. gt250R ve RT125 hyosung modellerini inceliyorum anlayabildigim kadar.Alırsam eğer ilk motorum olacak 2 sinden birisi iyidir başlangıç için...