ALINIK Eksoz...

S.a yoshi falan tri oval elinde güzel eksoz olan bana ulasırsa sevinirim şimdiden saolasınız :):rendeer:

kendimden şüphe ettim türk dil kurumuna baktım nasıl yazılır diye overrider hariç hepimiz çuvallamışız sory :cherry:

4.eksoz, egsoz, egsos, egzos, egzost gibi söylenişleri olmasına karşın türk dil kurumu sözlüğünde egzoz şekilde geçen ve doğrusu bu olan sözcük :)

sana yardımcı olmak isterdim dostum ama malesef ne bende var nede bir tanıdığımda. yaptığın kazadan haberim var motoru toplamaya çalışıyorsun sanırım tekrar geçmiş olsun umarım toplarsın motoru

eyvallah saolasın üstad yeni yeni kalkmaya basladım bir an once toplarlim makinayı diyorum pek fazla bişeyi kalmadı gibi egzoz :) gidon arka kuyrukta boyancak cizik var aynalar bu kadar degisiklik yapmısken arkaya kalın lastikte atıcam göstergeler sizlere öm neyse :) haydee egzoz aranııyor :D :)

sen istediğin egzozun tam adını modelini yaz buraya aradığın fiyat aralığınıda yaz bizim hoca bulur ona sorarım haberdar et

200 250 civarlarında yoshi karbon tri oval naked motora yakısacak güzel bi ekzoz secenek olsa degerlendirecegimde bütceyide fazla sarsmıyacak sekilde iyi bişey arıyorum acıkcası eşden dostdan diyim :)

tamam ben notu aldım yarın hoca bana gelcek ondan rica ederim o bulur çevresi geniş sana haber ederim bana yaptığı fiyat sanada geçerli kendine iyi bak kolay gelsin

saolasın murat değerlendirmeye alıcam bi kaç secenek daha olsun....

S.a eğer hala egzos arıyorsan bende yoshı var 250cc ve 1000cc arası uyumlu 200tlye vericem eğer ilgilenirsen www.sahibinden.com sitesine satışa açabilirim saygılar.

Egzoz a kıran girmiş resmen bende bulamadım bir türlü :(

aynen vallaha napıyolar egzoz ları anlamadım :) :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:24 ----------

S.a eğer hala egzos arıyorsan bende yoshı var 250cc ve 1000cc arası uyumlu 200tlye vericem eğer ilgilenirsen www.sahibinden.com sitesine satışa açabilirim saygılar.

A.slm arıyorum üstad yoshi karbn triovalmı nasıl birşey acaba resimlerini vs cekip yollayabilirsen sevinirim msn [email protected] ekle görüşelim...:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar