minübüs ve araba arasında kaldım.... :S

Merhaba arkadaşlar bugün orta halli bi hızla minübüsün sagından geceyim dedim sollama saglama mevzusu degil herkes yolunda düz gidiyor sinyalsiz dürek altına aldı beni motorum kawasaki er-5 ne kacabildim nede bişe yapabildim en sagdaki arabayla minubusun arasında kaldım Allah kimseye göstermesin.... elinde er-5 parcaları olan varsa bana ulasırsa sevinirim şimdiden eyvallah :salut: kollar sırt ellerimin üstleri dizlerim dirseklerim komple zımpara oldu sag ayak bilegim deki baglar koptu ve ezildi komple alcı sargı bandaj içindeyim :(

Son düzenleme:
Geçmiş olsun dostum. Allah korumuş yinede. yüksek süratlerde olmaması şans..

saolasın dostum..hızım en fazla 80 di fren yapmaya fırsat kalmadı pek ......

Super Moderator
çok büyük geçmiş olsun
verilmiş sadakan varmış sağ olarak aramızdasın çok şükür
minibüs,otobüs ve taksicilere sinyal kolunun ne işe yaradığını öğretmek gerek :farao:

Yahu bu forumda genelde YBR 125 ile CBF 150 arasında kalınırdı, sen ne yaptın öyle :)

Kızmadığını umarak, büyük geçmiş olsun derim. Allah bir daha kazanın en ufağını bile yaşatmasın.

arkadaşım çok geçmiş olsun çok üzücü bir durum yinede bununla kurtulduğuna şükret ALLAH yardımcın olsun sağlığına bir an önce kovuşman dileğiyle hoşçakal....

hepiniz sagolasınız artık bıkmaya baslamıstım motorla alakası olmayanları yaptıgı yorumlardan bunlar ilaç gibi geliyor...

geçenlerde samsundaydım gerçekten çok güzel bir yer onca yer gezdim trde bir samsun hoşuma gittii ama havası çok nemli bi eksi yanı o

çok geçmiş olsun abi ben diyorum farklı korna takın sollama yaparken bile korna çalın adamlar aynaya bile bakmıyor :pr: anca bağıran korna sesine kulak veriyolar insanları rahatsız ediyor ama canımızdan kıymetli değildir herhal

evet mezit samsun güzel yerdir bi dahaki gelisinde habr ver güzel bi gezeriz...
eyvallah felon saolasın korumalıklar aksine hava sıcak diye bi kask takmıstım keşke ne var ne yok ful cıksaydım... :(
aynen t.madde dogru diyosun hepte yaptıgım şeylerdir bunlar arkadaşımın gornası olmasa bile ben calarım ederim yol verdiririm kollarım ama kaza geliyorum demedi

saolasın dostum...
bu siteye ilk mesajım motorsiklet alırken atmıstım rt 125 mi yoksa gt250 mi alim diye gittim venox250 aldım erbesle takas ettim derken buda 2. mesajım oldu hep takip ederim duygusallardayım niye anlattın demeyin :)

Komple bandaj, sargı içindesin hala motor parçası soruyosun :) Motor aşkı böyle birşey işte :)

Çok geçmiş olsun, allah bir daha göstermesin kardeş...

Motosikleti
Sym symphony ST 200i
geçmiş olsun ,tecrübe kazandın belki bidaki sefere böyle hatalara düşmessin kalan saglar bizimdir

geçmiş olsun goa-psy.
minibüsçü hatalıda olsa testi kırıldıktan sonra kızmak faydasız. hep tetikte olması gereken biziz, ne yapalım, vahşi trafik kanunları!

Yahu bu forumda genelde YBR 125 ile CBF 150 arasında kalınırdı, sen ne yaptın öyle :)

Kızmadığını umarak, büyük geçmiş olsun derim. Allah bir daha kazanın en ufağını bile yaşatmasın.

abi çok sağlamdı, tebrik etmek istedim :rendeer:

saolun sargı bandaj da motor yalan oldu halletmem lazım iyilesene kadar... :) ... kalan sahalar bizim üstad dogru dedin :) varmı elinde er-5 parcası olan iyi bi site söyle parcalara bakabilecegim sabahtır arastırıyorum hiçbişey bulamadım:S

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar