minübüs ve araba arasında kaldım.... :S

geçmiş olsun , dolmuşçulara söylenicek bişey yok zaten , bulundukları her ilde trafiğin kattileriler resmen ....

Merhaba arkadaşlar bugün orta halli bi hızla minübüsün sagından geceyim dedim sollama saglama mevzusu degil herkes yolunda düz gidiyor sinyalsiz dürek altına aldı beni motorum kawasaki er-5 ne kacabildim nede bişe yapabildim en sagdaki arabayla minubusun arasında kaldım Allah kimseye göstermesin.... elinde er-5 parcaları olan varsa bana ulasırsa sevinirim şimdiden eyvallah :salut: kollar sırt ellerimin üstleri dizlerim dirseklerim komple zımpara oldu sag ayak bilegim deki baglar koptu ve ezildi komple alcı sargı bandaj içindeyim :(

Kardeşim çok büyük geçmiş olsun, Emin ol çok büyük bir riski telefi edilebilir vücüt hasarıyla atlatmışsın, yaşamayan bilemez bilirim....
Motor için üzülme, ebay da arat mutlaka faydası olacaktır, 100 Euro nun altına normal zamanlarda, yılbaşı ve bayramlar öncesi(1 ay) 300 Euro ya kadar bedelli gönderilerde hediye "GIFT" ibaresiyle gümrük alınmıyor bilgin yoksa haber vereyim istedim. Bir araştırmanı tavsiye ederim.

saolun beyler... ona ben bi arastırayım e baydan bakalım bulabilecekmiyim üstad saolasın...

Abi geçmiş olsun.Allah bir daha göstermesi.İnşallah çabucak iyileşirsiniz ve motosikletinizi toplarsınız.

Kardeş geçmiş olsun.. Keşke hiç olmasaydı.
Ufak tefek sıyrıklarla kazayı atlatman son derece sevindirici..

En kısa zamanda sağlığına ve motorun yedek parçalarına kavuşmanı dilerim..

.

Geçmiş olsun kardeş. Şahsen ben artık motosiklette beyzbol sopası taşımayı düşünüyorum. Ufak bir leyveyede olabilir. Bellerine bellerine çalışıcan bunların...

Arasında kaldım diyince ben hangisi alim diye soruyorsun sandim ya :pr: çok çok gecmiş olsun allah beterinden saklasın.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun,en büyük ve en son kazan bu olsun.

geçmiş olsun bu taksici ve dolmuşçuların başına gelecek var bi gün şeytan diyo al aşşağı kafada kask da var vur kafasına patlat lanet olsun

çok geçmiş olsun allah hepimizi beterinden korusun.
istanbulda o hayvanlardan çok daha fazlası var çok geçmiş olsun. :rendeer:

saolasınız beyler en kötüsüde sürüklenirken oranın branın soyuldugunu hissederek kendni koruyamamak pasta cila gibi kayıyosun asfaltın üstünde :( ne dicem şu yedek parca olayına baktım ebaydanda baktım ama er 5 e göre hiçbi parca bulamadım arkadaşlar bi yardımcı olursanız szie zahmet :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar