ALINIK GT250R veya RT125

Arkadaşlar merhaba aranıza nasipse bende katılacagım uzun süredir forumu takip ediyorum artık ziyaretçi olmaktan vazgeçtim motor almaya karar verdim. gt250R ve RT125 hyosung modellerini inceliyorum anlayabildigim kadar.Alırsam eğer ilk motorum olacak 2 sinden birisi iyidir başlangıç için forumlardan okudugum kadarıyla.kredi çekip alıcam temiz km si az güzel bişey olursa iyi olur ilk motorum oalcagı için nefret ettirmesin beni 2 tekerden Adım Erdem Samsunda oturuyorum.Taksit vs. şeklinde de alabilirim satan varsa.Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

Hg Erdem hocam bende seninle aynı durumdayım uzun süre siteyi takip ettikten sonra gt 250 R almaya karar verdim ve arayış içindeyim. Umarım istediğin motoru alabilirsin

tekrar hoş geldin..

adaş hoşgeldin rt 125 araştır bence ilk motor olarak gt 250 r düşünme şimdilik sonra alırsın

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:57 ----------

Hg Erdem hocam bende seninle aynı durumdayım uzun süre siteyi takip ettikten sonra gt 250 R almaya karar verdim ve arayış içindeyim. Umarım istediğin motoru alabilirsin

tekrar hoş geldin..

H.bulduk teşekkür ederim inşallah sende istedigini alırsın :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:04 ----------

adaş hoşgeldin rt 125 araştır bence ilk motor olarak gt 250 r düşünme şimdilik sonra alırsın

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:57 ----------

Hoşbulduk adaş saolasın.rt125 de çok inceledim gt250r yakından gorme fırsatım oldu fakat rtyi görmedim hiç fotolardan videolardan biliyorum bitek ama güzel motora benziyor.büyük ihtimal rt125 le baslayacagım 250 ccye direk atlamiyim diyorum ne olur ne olmaz agırdan agırdan nasipse hepsi olur.Alınık olarak rt nin yanında 250r yazmamın sebebine gelince 250r 5000-1000 km lerde 5500 6000 arası cok gördüm ama temizligini sorunlarını bilemem tabiki bakımları falan temiz bi rt de şimdiye kadar baktıklarım arasında 1000 lerde 3000 3500 lira istiyolar bu yüzden tam olarak kararsızım hangisinin temizini ve uygununu bulursam şöyle güzel servis bakımlı iyi bi kullanıcıdan onu tercih edicem.5. katta oturuyorum nasipse eğer alırsam çıkartmassam bende hop olim sarılım yatıcam :) gidonununn altına yastık ta koyucam kendimden iyi bakmazsam neyse :):) Bakalım güzel bişe düşer inşallah varsa yakın esinizde dostunuzda kendinizin bilgilendirirseniz sevinirim ne durumda km si temizlik nasıl bakılmış eyvallh:)

ya sen şimdi 2 motor söylemişsin bence de rt al illa bunlardan birini alıcaksan..aslında başka bir şey tavsiye etmemem lazım çünkü tavsiye istememişsin..ama rx 125'e bakmışmıydın peki?rt'nin gereksiz büyük lastikleri var bence...

ya sen şimdi 2 motor söylemişsin bence de rt al illa bunlardan birini alıcaksan..aslında başka bir şey tavsiye etmemem lazım çünkü tavsiye istememişsin..ama rx 125'e bakmışmıydın peki?rt'nin gereksiz büyük lastikleri var bence...

rx baktımda cros pek hosuma gitmiyor.rt yi ilk gördügümde vuruldum diyebilirim:) daha onceden gt250 naked bakıyodum ondan sogudum neden bilmiyorum sımdı r ı hosuma gidiyor mondial 150zc de cok hosuma gidiyor arkadaslar caydırdılar vitesliyle başla diyor herkez.

gereksiz büyük tekerleri yok bence değişik bir hava katıyor 125 cc motosiklete açıkcası kişiye göre değişir zevk meselesi ben beğeniyorum ama gerekli gereksiz olup olmaması teknik bir konu bence

evet ybr125 le kıyaslanamaz pek ama aynı fiyattalar ortalama rt125 ile belki kalite bakımından belkide racing durusu bakımından motoru vs ne kadar iyi olursa olsun.. rt tercih ederim :) yukarda arkadasın yolladıgı lınkteki motorla http://www.sahibinden.com/hyosung_un_en_temizlerinden_-45WQQaXQQ23860254WQQpXQQdisplayitem bu motoru kıyaslıyorumda gene arada bin lira fark var daha iyi duruyor hyosung yazısı yok oynanmıs yıpranmıs gıbıme geldi :S sizde bi bakarsanız veya onerirseniz benim işi kolaylastırmış olacaksınız :) ikisi arasında deilde farklı da olabilir 2007 model o kilometrede kafamı karıstırıyor

rx baktımda cros pek hosuma gitmiyor.rt yi ilk gördügümde vuruldum diyebilirim:) daha onceden gt250 naked bakıyodum ondan sogudum neden bilmiyorum sımdı r ı hosuma gidiyor mondial 150zc de cok hosuma gidiyor arkadaslar caydırdılar vitesliyle başla diyor herkez.

vitesli konusunda katılıyorum arkadaşlara..vitesli al vitesli:)
0 km mi istiyodun?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:33 ----------

sen boşver bence 250cc yi..

gt250 RR istersen orjinal 1700 km de siyah 2008 model kazasız extra olarak 1000RR aynalı st kanuni var 7000 lira ;)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:48 ----------

haa ilk motorun olacaksa bence büyük gelebilir daha ufak bişeye bak istersen tai senn tecrübene kalmış ;)

vitesli konusunda katılıyorum arkadaşlara..vitesli al vitesli:)
0 km mi istiyodun?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:33 ----------

sen boşver bence 250cc yi..

evet vitesli alıcam valla sıfır olabilir ama temiz 2. el olursa daha uygun oluyor o yuzden 2. el bakıyorum.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:19 ----------

bunları değerlendirecem üstad saolasın o paraları edermi acaba :S temize benziyolar gerçekten.0 ına o para verilirmi :S rt konusunda kararlıyım sanırım :S:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:21 ----------

gt250 RR istersen orjinal 1700 km de siyah 2008 model kazasız extra olarak 1000RR aynalı st kanuni var 7000 lira ;)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:48 ----------

haa ilk motorun olacaksa bence büyük gelebilir daha ufak bişeye bak istersen tai senn tecrübene kalmış ;)

saolasın ama 7000 beni aşıyor baya bi hemde en fazla 5500 diye düşünüyorum masraflarıyla beraber bana 6000 e patlar tabi gt250r sa ama rt hem fiyatı düşünürsem hemde ilk motorum düşük cc li olsun bende tam kararsızım düşük bi fiyata bulursam temiz gt250r ancak o şekilde olur.Tecrübe yok viteslide arkadasımın motoruna 5 kere binmişimdir scooter da kullandım ama fazla degil :) ufakken kiralardık arkadaşlarla şu ortası düz ördeklerden :)

Son düzenleme:
ya bişiy dicem..bu dediklerimi senin iyiliğin söylüyorum..herkes öyle yapıyo zaten..kredi çekip alıcam demiştin dimi?bence kredi ile rt almak sanki biraz kötü olur..sen 2 sene vadeli 3000 tl cektin diyelim..4500'ü bulur o faiziyle..bence 4000 tlye bir cbf 150 çok daha iyi olur gerçi o da 5000 tlyi bulur hatta 5500..cbf al bence birincisi honda..2.cisi cbf 150 kendini ispatlamış bir motor bence..tamam sen rt yi sevmişsin beğenmişsin..ama düşün rt arıza yaptı parçası vs zor bulunabilir..cbf sorunsuz makina.ne alırsan al kredi ile aldığın için o motoru borcun olduğu için satamıcaksın..(sanırım tabi)2 yıllık vade ile kredi çekip sürekli arıza yapan bi motorun olduğunu düşünsene..benim basıma geldi:kredi ile aldım ne arızası bitti ne borcu..

Bu alet seninmi acaba? Yakından gördügüm dedigim gt250r buydu heralde gazi caddesinde park ediyor genelde kaldırım kenarına geçerken her defasında bakıyorum çok açlık yapmayayım diye göz ucuyla yavas yavas geciyorum falan :):pr:

bende senin gibi bi hyosung 250 r delisiyim ancak malesef bu benim değil ama yakında inşallah bende bi hyosung gt 250 r sahibi olup mt ailesinin içinde daha çok bulunacağım :)

ya bişiy dicem..bu dediklerimi senin iyiliğin söylüyorum..herkes öyle yapıyo zaten..kredi çekip alıcam demiştin dimi?bence kredi ile rt almak sanki biraz kötü olur..sen 2 sene vadeli 3000 tl cektin diyelim..4500'ü bulur o faiziyle..bence 4000 tlye bir cbf 150 çok daha iyi olur gerçi o da 5000 tlyi bulur hatta 5500..cbf al bence birincisi honda..2.cisi cbf 150 kendini ispatlamış bir motor bence..tamam sen rt yi sevmişsin beğenmişsin..ama düşün rt arıza yaptı parçası vs zor bulunabilir..cbf sorunsuz makina.ne alırsan al kredi ile aldığın için o motoru borcun olduğu için satamıcaksın..(sanırım tabi)2 yıllık vade ile kredi çekip sürekli arıza yapan bi motorun olduğunu düşünsene..benim basıma geldi:kredi ile aldım ne arızası bitti ne borcu..

Evet kredi çekip almayı düşünüyorum bunla ilgili benimde aklımda soru işaretleri vardı ah şu rt yi honda motorlu yapsalarmış :) cbf nin de tipi hiç hosuma gitmiyor.Düşüncem motoru alıp bi kaç ay binmemek odama çekip seyredicem malüm ehliyette yok o arada ehliyeti alıcam yani alıcagım motor biraz yatacak.İnşallah oyle arıza gibi ölü bi motor başıma gelmez temiz bişe olursa gözüm gibi bakıcam geçiş motorum olacagı için 5 binden fazla yapmam diye düşünüyorum 24 aydan daha az vadeyle kredide vermiyolar ara toplu odeme imkanları var işte onlara güveniyorum ödeyip kapatırım gt250 r ıma ulasırım :) hyosung lara hangi servis bakıyor ?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:46 ----------

bende senin gibi bi hyosung 250 r delisiyim ancak malesef bu benim değil ama yakında inşallah bende bi hyosung gt 250 r sahibi olup mt ailesinin içinde daha çok bulunacağım :)

Amiiiiiiinnn cemi cümlemiz inş :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:47 ----------

Rt de karar kıldım arkadaşlar rt arıyorum temiz çiçek gibi bakılmış yıpranmamış km si az sorun cıkartmayacak bikaç değerlendirdigim var secenekleri cogaltırsanız sevinirim...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar