ya bişiy dicem..bu dediklerimi senin iyiliğin söylüyorum..herkes öyle yapıyo zaten..kredi çekip alıcam demiştin dimi?bence kredi ile rt almak sanki biraz kötü olur..sen 2 sene vadeli 3000 tl cektin diyelim..4500'ü bulur o faiziyle..bence 4000 tlye bir cbf 150 çok daha iyi olur gerçi o da 5000 tlyi bulur hatta 5500..cbf al bence birincisi honda..2.cisi cbf 150 kendini ispatlamış bir motor bence..tamam sen rt yi sevmişsin beğenmişsin..ama düşün rt arıza yaptı parçası vs zor bulunabilir..cbf sorunsuz makina.ne alırsan al kredi ile aldığın için o motoru borcun olduğu için satamıcaksın..(sanırım tabi)2 yıllık vade ile kredi çekip sürekli arıza yapan bi motorun olduğunu düşünsene..benim basıma geldi:kredi ile aldım ne arızası bitti ne borcu..
Evet kredi çekip almayı düşünüyorum bunla ilgili benimde aklımda soru işaretleri vardı ah şu rt yi honda motorlu yapsalarmış

cbf nin de tipi hiç hosuma gitmiyor.Düşüncem motoru alıp bi kaç ay binmemek odama çekip seyredicem malüm ehliyette yok o arada ehliyeti alıcam yani alıcagım motor biraz yatacak.İnşallah oyle arıza gibi ölü bi motor başıma gelmez temiz bişe olursa gözüm gibi bakıcam geçiş motorum olacagı için 5 binden fazla yapmam diye düşünüyorum 24 aydan daha az vadeyle kredide vermiyolar ara toplu odeme imkanları var işte onlara güveniyorum ödeyip kapatırım gt250 r ıma ulasırım

hyosung lara hangi servis bakıyor ?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:46 ----------
bende senin gibi bi hyosung 250 r delisiyim ancak malesef bu benim değil ama yakında inşallah bende bi hyosung gt 250 r sahibi olup mt ailesinin içinde daha çok bulunacağım
Amiiiiiiinnn cemi cümlemiz inş

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:47 ----------
Rt de karar kıldım arkadaşlar rt arıyorum temiz çiçek gibi bakılmış yıpranmamış km si az sorun cıkartmayacak bikaç değerlendirdigim var secenekleri cogaltırsanız sevinirim...