Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamlar. Çin malları ile görüşlerimi dile getirdim. 10-15 sene önce elektronik eşyalarını eleştiren ben şu an evimi xiaomi markası ile dordurdum. Çin malı motosikletlerde durum farklı. Umarım zamanla düzelir. Düzelir ki herkes biner.. Motovlog linktedir. Vaktiniz var ise...
Selamlar...
Selamlar Herkese.
başlayayım başlayayım derken seneleer sonra motovlog çekimine başladım.. bundan sonra da aktif olarak çekim yapmayı, güncel muhabbet vğideoları eklemeyi düşünüyorum. gopro 10 alıp da devam edebilirim.
izlerseniz ve destek aboneliği atarsanız sevinirim. Eleştiri...
Merhabalar. Biraz başınızı şişireceğim ,
Öncelikle motorum Joymax Z 2020 model 6500 km de ,
Dün aksam toplamda 3 km yaparak 2-3 yere ugradım. park ettim. bu sabah yağmur yağmış motor ıslak. Çalıştırmaya çalıştım motor tam çalışmadan elimi düğmeden çektim, yarım marş basmış gibi oldum yani...
Merhaba, SYM firmasından ses yok. aylardır web siteleri bile güncellenmiyor. Fiyatları yazmıyor. Bayiler bilmiyor. Joymax yeni model gelecek deniyor ne zaman belli değil. Fuarda olacaklar mı belli değil. Ne durumda olduklarını bilen var mı ? web siteleri 1-2 ay önce birkaç resim ile güncellendi...
Merhaba arkadaşlar.
sıfır aldığım daha kargo gelmeden 250 cc ye geçtiğim ve motoruma takmayacağım için kullanılmamış sıfır michelin 2020 üretim lastiklerimi satıyorum.
ilgilenen arkadaşlar için Kocaeli ikamet adresim.
fiyat olarak 720 tl talep ediyorum. Detaylar için...
Merhaba
10 yıldır sym kullanıcısı olarak 2 sorun yaşadım.
2.el arkadaşımdan joymax z aldım. Garanti belgesi verilmemiş. Aradım firmayı söyledim. bana döneceklerini söylediler 2 gün geçti dönmediler tekrar aradım. Tekrar bilgileri aldılar. Sonra beni sert bir dille konuşan başka bir numara...
MAXSYM 600İ ABS
Motor Tipi 4 zamanlı, 4 subaplı, elektroliz yöntemiyle kaplanmış seramik silindir
Motor Hacmi 565cc
Soğutma Sistemi Su
Maksimum Tork 43.2 Nm / 5500 rpm
Maksimum Güç 30.3 Kw / 6500 rpm
Yakıt Sistemi Elektronik Yakıt Enjeksiyon
Şanzıman C.V.T
Emisyon Euro 3
Ön Süspansiyon...
Size hangisi uyuyor ?
yada şöyle sorayım, "Hangisi uymuyor"
Lütfen usanmadan okuyun. Ben 2 gündür içmiyorum,ve bu sefer kesin kararlıyım.Bııırakacaaaaaam başka yolu yok.... canım istedikçe açıp açıp okuyorum bu yazıların hepsini usanmadan.
Neden mi sigara içmemeliyim ???
Hangileri sizlere...
Merhaba arkadaşlar .
12 temmuzu 13 temmuza bağlayan gece sahuru Edirne'de 5 yıldızdı "Margi otel"de yapıyoruz. Ertesi gün Pazar ve çoğumuzun tatil olması sebebi ile sorun olacağını düşünmüyorum.
Menüde Zengin kahvaltı tabağı var. ( Domates, salatalık, beyaz peynir, kaşar peyniri , bal...
Arkadaşlar aşağıdaki gibi mail geldi bana bugun sizlerle de paylaşmak istedim..
"
*2 yıl yasal garanti sonrası +2 yıl Honda Motosiklet şartlı onarım garantisidir. Geçmişe yönelik bir uygulama yapılmamaktadır. 27 Şubat 2014 tarihinden sonra faturası kesilen 200cc ve üzeri motosikletlerde...
merhaba arkadaşlar..yeni takım aldığım için korumalı nic marka montumu satıyorum.. temmuz ayında almıştım. kışın giyilmedi yaz sezonu kullandım..
şu an boş duruyor.. satmaya karar verdim. temiz cünkü.
varsa benim gibi iri ihtiyacı olan biri, satabilirim. fiyataa aldanmayın fiyat söz konusu...