furkanuc kullanıcısının son içeriği

1. furkanuc

Eğer Susurlukta dönüs yolundaysaniz...

Size Yorsani gectikten sonraki ilk ustgecitten beyaz tshirtum ile el salliyor olacagim. :D
  2. furkanuc

Kaza yaptım.

Merhaba arkadaşlar hayatımdaki ilk motosiklet kazasını bugün yaptım. Nasıl kaza yaptığımıda örnek olması açısından detaylı bir şekilde çizdim. Kazayı nasıl yaptın derseniz fotoğrafta gördüğünüz gibi ana yoldan ilerlerken (biraz süratliydim) tali yoldan gelen araç yolların yağmurdan ıslak...
  3. furkanuc

Apandisit ameliyatı oluyorum.

Hakkınızı helal edin.
  4. furkanuc

Kaskın muhteşem faydası.

Merhaba arkadaşlar linkte verdiğim videoyu açıp 7:25'nci dakikaya sararsanız kaskın muhteşem faydasını görebilirsiniz. İzlediğiniz motosiklet kazası(hatta kaza bile değil kayıp düşme, panik fren) basit gibi gözükebilir ama bu videodan çok güzel ders çıkarabiliriz...
  5. furkanuc

Traffic Rider Android Markette!

Evet arkadaşlar, sonunda eklendi indirip oynayabilirsiniz. İyi eğlenceler dilerim.
  6. furkanuc

Pahalı motor ucuz kask...

Merhaba arkadaşlar Facebook'ta dolaşırken bir fotoğrafa rastladım, adam Honda Goldwing'e biniyor ama 150 TL'lik kask takıyor. Aklıma Barkın abinin sözü geldi. ''Adam 40 bin TL'lik motora biniyor 20 TL'lik kask takıyor peki soruyorum neden böyle yapıyorsun? Motoru satarız ama kaskı satamayız...
  7. furkanuc

Traffic Rider Türk Yapımcısından Yepyeni Mobil Oyun

Traffik Racer oyunu ile toplamda 150 Milyon'dan fazla indirmeye ulaşan Soner Kara, bu sefer de Traffic Rider oyunu ile yeniden gündeme geldi. Soner Kara adını mobil oyunlarla haşır neşir olan birçok kişi duyduğunu düşünüyorum. Traffic Racer isimli oyunu ile sadece ülkemizde değil, dünya...
  8. furkanuc

Kaskın çene tarafından hava almasını önlemek?

Merhaba arkadaşlar kaskımın alt tarafından aşırı derecede hava giriyor ve ağzım donuyor. Acaba ne yapmam gerek? Kafama boyunluk takıcam fakat kask dar olduğu için hem boyunluk takıp hem kask giyemiyorum. Daha iyi anlayabilmeniz için paintten detaylı olarak gösterdim.
  9. furkanuc

Babamı anlayamıyorum arkadaşlar...

Bugün 20TL'lik kaskımı skuterimin bagajına koyarken elim çarpması sonucuyla vizörü kırıldı. Sonrasında babamın yanına gidip kaskın vizörünü gösterip ''Baba kaskın vizörü elimin çarpması sonucu kırıldı bana artık yeni ve daha kaliteli kask alalım'' dedim. Sonrasında Nasrettin Hoca durur mu...
  10. furkanuc

Sharp Derecelendirmesi Hakkında

Merhaba arkadaşlar kafama takılan bir soru var. MT'nin Revenge model kaskı Sharp testlerinden 5 yıldız almış 250TL civarlarında satılıyor. Arai'nin RX-7 GP model kaskı testlerden 4 yıldız almış, bu da 3000TL civarlarında satılıyor. Birinin fiyatı 250TL(Sharp 5 yıldız) iken diğeri 3000TL(Sharp 4...
  11. furkanuc

Duvarıma asmak için motosiklet konulu fotoğraf arıyorum.

Merhaba arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi bir fotoğraf arıyorum. Teşekkürler şimdiden. Görüntü kalitesi iyiyse kendi fotoğrafınız bile olabilir.
  12. furkanuc

Michelin S1 iyi midir?

Merhaba arkadaşlar skuterim için bu lastiği aldım 4 mevsim kullanabilmek için. Sizce uygun mudur başka kullanan arkadaşlar var mı ? Teşekkürler.
  13. furkanuc

Skuterim 100km'de 15 TL civarı yakıyor.

Arkadaşlar skuterimi haftada 5 gün okuluma gidip gelmek için (git gel 10 defa yapıyor) kullanıyorum. Ayda 80 kilometre yapıyor. Ev ile okulumun arası 2 kilometre ve ciddi yokuş çıkmıyorum ancak her evden dönüşümde arkama bir artçı alıyorum. Skuterimin bu kadar yakması normal mi? Kilom 85 boy...
  14. furkanuc

0-250 TL arasında kask önerisi.

Merhaba arkadaşlar 0-250 TL arasında bir kaska ihtiyacım var. Tek şart kesinlikle güneş vizörü olmalı. Güneşe açık gözle bakamıyorum baksam bile gözlerim tamamen kısılı halde sürmek zorunda kalıyorum. Teşekkürler şimdiden.
  15. furkanuc

MT Blade SV Kullanan var mı?

Merhaba arkadaşlar yakın bir zamanda bu kaskı almayı düşünüyorum. Kullanan arkadaşlar öneriyorlar mı, yoksa bu civarlarda başka bir kask mı önerirsiniz? Teşekkürler. :cat: