Kaza yaptım.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Merhaba arkadaşlar hayatımdaki ilk motosiklet kazasını bugün yaptım. Nasıl kaza yaptığımıda örnek olması açısından detaylı bir şekilde çizdim.

Kazayı nasıl yaptın derseniz fotoğrafta gördüğünüz gibi ana yoldan ilerlerken (biraz süratliydim) tali yoldan gelen araç yolların yağmurdan ıslak olması sebebiyle duramayıp bana sol taraftan çarptı. Yeşil çizgi boyunca motosikletle birlikte sürüklendim. Geçiş önceliği ana yolda olduğum için bende olması gerekiyordu ama otomobili kullanan şahıs hiç bir şekilde yavaşlamadan, durup sağına soluna bakmadan dümdüz gittiği için bana sol taraftan çarpmış bulundu. Ehliyetim vardı, Mondial Loyal skuter kullanıyordum. Motosikletimin sol grenajı çatladı, kafamda kask vardı iyiki vardı çünkü şiddetli bir şekilde kafamı yere çarptım Allah korudu anlayacağınız. Benim hatamda hızlı gitmem ve yavaşlamamamdı yavaşlayıp sağıma soluma bakmam gerekirdi ve köşedeki binalar aracın geldiğini görmemi engelledi. Herkes kaza yapacağını anlar dediklerinde inanmazdım ama gerçekmiş. Arabayı gördüğümde kaçarım diye daha da hızlandım aha bu bana çarpıcak dedim ve çarptı. Bende birkaç sıyrık ve yere düşmeden dolayı sırtımda oluşan ağrı dışında bir şeyim yok. Geçmiş olsun Allah daha büyük kazalar vermesin.

Son düzenleme:
Gecmis olsun, kaskin fotografini atarsaniz ders cikarabilir arkadaslar.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Kask skuterin içinde en kısa zamanda fotoğrafını atarım.

Geçmiş olsun hocam. Allah beterinden saklasın.

Herkese söylediğim bir şeyi söylemek istiyorum, size bir şey olduktan sonra haklı olmanızın bir önemi yok. Kendinizi daha çok sakının.

Naçizhane.

Tutanak polis durumları nasıl oldu, ortam çocuğu neden adam gibi sürüyormuş sordun mu ?

Geçmiş olsun, bu paylaşımlar çok üzücü ama bir yandan benim gibi tecrübe edinmek isteyenler için altın değerinde.

Mersin İl Temsilcisi
GTEÇMİŞ OLSUN, HER ZAMAN BOYLE ŞANSLI OLMAYABŞİLİRİZ DOSTUM :)(

Forumdan Uzaklaştırıldı
Haklısınız olan oldu artık daha dikkatli olmak gerek. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Tutanak yaralı vb. ciddi durum olmadığı için tutmadık. Birbirimize telefon numaralarımızı vererek anlaşmalı bir şekilde ayrıldık.

geçmiş olsun
tutanak tutup sigortadan alayım diye hesap yapsaydınız seneye size trafik sigortasından söğüşlenecektiniz

Forumdan Uzaklaştırıldı
çok geçmiş olsun, şikayetçi ol bence

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar