Forumdan Uzaklaştırıldı
- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bugün 20TL'lik kaskımı skuterimin bagajına koyarken elim çarpması sonucuyla vizörü kırıldı. Sonrasında babamın yanına gidip kaskın vizörünü gösterip ''Baba kaskın vizörü elimin çarpması sonucu kırıldı bana artık yeni ve daha kaliteli kask alalım'' dedim. Sonrasında Nasrettin Hoca durur mu yapıştırdı cevabı: ''Ne gerek var oğlum yeni pahalı kaliteli kaska, alsanda yere düşücek kırılacak zaten'' dedi hemen ortamdan koşarak uzaklaştım ve gittim vizörün camını japon yapıştırıcısıyla yapıştırdım. Şimdi, bize ne kardeşim gereksiz konular açmayın diyecekler olacak desinler problem değil içimi dökmek istedim sadece insan bu kadar mı bilinçsiz olur arkadaş toplumda hala böyle düşünen insanlar var. Ayrıca kendiside motosiklet kullanıyor kask felan takmaz motosikleti zevk aracı değil şehiriçi git gel işlerde kullanmak için kullanır. Anlayacağınız tipik aile babası. Git çalış diyenler olacak üniversite sınavına hazırlanıyorum ve maalesef bir işte çalışacak vaktim yok. Tekrar iyi günler dilerim okuduğunuz için teşekkürler.