furkan3535 kullanıcısının son içeriği

1. F

Egsozdaki lekeler

cb250r 2lt almıyor ki. 1.5 lt alıyor yağ filtresiyle 1.6 ama evet dediğinizi yapıcam artık her yağ değişiminde filtreyi de değişeceğim. 1763368282 Egsoz sacındaki küçük lekerden bajsediyordum 1763368648 Nokta nokta. Daha önceden olmamıştı. Dün silmiştim. Bugün tekrar yapmış. Ondan düşündürdü.
  2. F

Egsozdaki lekeler

https://hizliresim.com/rf3ck7j
  3. F

Egsozdaki lekeler

Arkadaşlar yeni kasa cb250r var bende. En son bakımda 70gr fazla yağ koyulmuştu. Arkadaşlara sorduğumda bir şey olmaz falan demişti. Ellemedim bende. Egsozda siyah lekeler var. Silmiştim tekrar gelmiş. Fazla yağı egsozdan atıyor da onun lekesi mi? Yağ yakma durumu mu ondan sormak istedim...
  4. F

Absli arka fren kaydırıyor

Yeni motorlarda zaten abs ışığı motor çalışınca ilk 50 metre boyunca yanıyo sonradan sönüyor. Benimki öyle de. Ön tekerin şuana kadar 1 kere kaydığını görmedim. Yüksek hızlarda ön fren kullanıyorum bayağı ama arka teker kesinlikle kayıyor ya. Daha göstermedim. 500 1k km sonra bakıma gidicem. O...
  5. F

normal olarak her motor kayabilir. Ben bunu bilmediğimi mi düşünüyorsun? Frene çok basarsam demir sesi geliyor diyorum. Çok basarsam kayıyor. Üstelik dümdüz yolda. Abs devreye girse bile lastik tutmasa tabi kayar. 1753299310 😭
  6. F

Bir baktırıcam ya çok çekiyorum şu arka frenden. Abs li motorda geçen gün kamyon çıktı bir sağ bir sol göt atıyor.
  7. F

Arka lastik, disk, balata nın durumu iyi. Dediğim gibi kaliper e dokununca ufak bir oynama var.
  8. F

ilk motor

Boş yapmışsın. Trol ne ya. Hani motor öğrenmeden önce eğitim sormuştum 2 3 sayfalık trol muhabbeti döndü. Şuraya girdiğimde şöyle terimleri kullanan kişilerde sıkıntı olduğunu düşünüyorum.
  9. F

Arkadaşlar cb250r 2022 model motorum var. Motorda ön frenle ilgili hiç bir sıkıntım yok çok güzel tutuyor. Abs yi videolarda olduğu gibi tak tak tak devreye girdiğini bile görmüyorum ama arka frenden çok çekiyorum. Arka fren bir süre zaman geçtiğinde sürekli ses çıkartmaya başlıyor. Ayrıca çok...
  10. F

Ninja 300 alınırmı

Bu arada harbi alınmaz. Eski motor alıcaksan çok sağlam bloklarıyla ünlenmiş motorlar var ancak onları al ama bunun gibi motorlar insanı üzebilir bence yine de tecrübem yok sonuçta. Ayrıca 34k değildir o. İlla blok yemiştir. Daha yeni bir şeyler bakmanı tavsiye ederim
  11. F

Cb250r 16k km bakımı parçaları

Arkadaşlar cb250r 22 model motorum var. Orijinal değişen parçaları nedir? Ve 16k bakım parçaları nelerdir? Yağ değişimi, buji kesin değişicem. Hava filtresini kendim yeni değiştim sayılır. Başka neleri değişmem gerekli.
  12. F

Yüklesiş honda arıza tespit, tamir yapabilir mi? Fiyatları nasıl olur?

Çok değişik bir olay. Götürücem zaten de bilen var mı diye soruyorum. Olmadı tekrar sökücem koruma demirini şasi civatası çok boş girmişti. Biraz keten dolamayı ya da pulla biraz daha sıkıltırmayı düşünüyorum.
  13. F

Yüklesiş honda arıza tespit, tamir yapabilir mi? Fiyatları nasıl olur?

Arkadaşlar cb250r 22 kasa var bende. Ufak bir kazadan sonra koruma demirlerini söktükten sonra titreme vardı. Yenisini takınca da geçmedi. Yükseliş honda da ya gitsem aynı gün içinde halledebilirler mi? Koruma demiri şasi içinden geçen civatayla bağlanıyor sıkıldı bayağı ama yani çok olay...
  14. F

Koruma demirlerini söktükten sonra titreme

Arkadaşlar konum hala günceldir. Bir bilen çıkar mı? 1746345706 Loctite nin bir sürü ürünü var hangisini almam lazım. Bir de nasıl sürmem gerekli bununla alakalı bi video var mı internette?
  15. F

Drift L ile önden kaza

Sorduğun usta doğru söylüyordur. Amortisör de yamuk olabilir, keçeler patlamış olabilir, gidon yamuk diyorsun zaten. Şase de ufak yamulmalar olmuş olabilir ama bunlar zaten hepsi olsa o servise götürdüğün para anca tutar hepsini yaptırmış olsan

Yeni mesajlar