Egsozdaki lekeler

Arkadaşlar yeni kasa cb250r var bende. En son bakımda 70gr fazla yağ koyulmuştu. Arkadaşlara sorduğumda bir şey olmaz falan demişti. Ellemedim bende. Egsozda siyah lekeler var. Silmiştim tekrar gelmiş. Fazla yağı egsozdan atıyor da onun lekesi mi? Yağ yakma durumu mu ondan sormak istedim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Fotoğraf atmak istedim ama nasıl atılıyor bilmiyorum.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Fazla yağ konmuşsa genelde contadan atar ya da hava filtre kutusuna dolar. Lekelerin resmini gösterirseniz size daha kolay yardımcı oluruz.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Egzoz çıkışında kurum birikmesi normal kabul edilir. Ben resimde bir sorun göremedim.

Fazla yağ koyulduysa en son düşünmen gereken şey egzozdaki leke olmalı. Yağ filtresi ile değiştirildiğinde 2 lt. yağ alıyor cb250r. Her yağ değişiminde filtreyi de değiştir tam 2 lt.ye tamamla kafan rahat etsin. Contadan yağ atarsa veya suya yağ karışırsa egzoz filan görmez gözün. Yağı bir an önce eksilt ne kadar fazla koyulduysa.

Fazla yağ koyulduysa en son düşünmen gereken şey egzozdaki leke olmalı. Yağ filtresi ile değiştirildiğinde 2 lt. yağ alıyor cb250r. Her yağ değişiminde filtreyi de değiştir tam 2 lt.ye tamamla kafan rahat etsin. Contadan yağ atarsa veya suya yağ karışırsa egzoz filan görmez gözün. Yağı bir an önce eksilt ne kadar fazla koyulduysa.
cb250r 2lt almıyor ki. 1.5 lt alıyor yağ filtresiyle 1.6 ama evet dediğinizi yapıcam artık her yağ değişiminde filtreyi de değişeceğim.

Egzoz çıkışında kurum birikmesi normal kabul edilir. Ben resimde bir sorun göremedim.
Egsoz sacındaki küçük lekerden bajsediyordum

Nokta nokta. Daha önceden olmamıştı. Dün silmiştim. Bugün tekrar yapmış. Ondan düşündürdü.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar