Yüklesiş honda arıza tespit, tamir yapabilir mi? Fiyatları nasıl olur?

Arkadaşlar cb250r 22 kasa var bende. Ufak bir kazadan sonra koruma demirlerini söktükten sonra titreme vardı. Yenisini takınca da geçmedi. Yükseliş honda da ya gitsem aynı gün içinde halledebilirler mi?
Koruma demiri şasi içinden geçen civatayla bağlanıyor sıkıldı bayağı ama yani çok olay olmadığını düşünüyorum. Bu arada motor ilk çalıştığında boşta rolanti de daha fazla titriyor. Boşta devir yükseltince titreşim kesiliyor. Isınınca rolanti de daha az titreşim var.Tamir Fiyatı falan da nasıl olur bilen var mı?

Motosikleti
Yamaha XSR700
gitsem aynı gün içinde halledebilirler mi?
Buna burada cevap verecek herkes kafadan sallamış olur. Motoru götürürsün, belki adam 1 çekiç vurur 10 saniyede sorun düzelir ya da belki aylarca çözüm bulamazsın. Yani sorunun ne olduğunu bilmeden bunu bilebilmenin hiç bir yolu yok.

Buna burada cevap verecek herkes kafadan sallamış olur. Motoru götürürsün, belki adam 1 çekiç vurur 10 saniyede sorun düzelir ya da belki aylarca çözüm bulamazsın. Yani sorunun ne olduğunu bilmeden bunu bilebilmenin hiç bir yolu yok.
Çok değişik bir olay. Götürücem zaten de bilen var mı diye soruyorum. Olmadı tekrar sökücem koruma demirini şasi civatası çok boş girmişti. Biraz keten dolamayı ya da pulla biraz daha sıkıltırmayı düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar