Formation kullanıcısının son içeriği

1. F

CV'mi Yorumlamanıza İhtiyacım Var

Kariyer değiştirip yazılımcı olmaya karar verdim(zorunda bırakıldım). Kurslar ve örnek projeler yardımıyla kendimi geliştirdim ve artık iş başvurularına başlamayı düşünüyorum. Kendime, sıradan olmayan bir CV hazırlamak istedim ama gerçek anlamda eleştirel yorumlara ihtiyacım var. 2 sayfadan...
  2. F

Trafikten Çekme ve Yeniden Tescil

Merhaba arkadaşlar. Bajaj Boxer marka-model 150cc motosikeltim var. Masraflarla başa çıkamadığım için motoru trafikten çekmek istiyorum. Ayın 14'ünde muayene süresi bitiyor, bitmeden yapmam lazım bu işlemi. Yani 2 günüm var haftaiçi. Motosikleti trafikten çekme işlemlerini internetten biraz...
  3. F

SATILIK SHAD SH36 YAN ÇANTA

2016 yılında aldığım Shad SH36 Marka-Model yan çanta seti satılıktır. İsminden de anlaşılabileceği gibi 36+36=72 Litredir toplam. Yedek anahtarları mevcuttur. Sol çantada iğne çiziği gibi tek şerit 10 santimetre civarında çizik vardır.(Otoparktan çıkarken sürttüm). IELTS sınavına gireceğim için...
  4. F

Kaynak Yaparken Benzinin Alev Alması

Merhaba arkadaşlar, Ben Bajaj Boxer kullanıcısıyım. Ayak basağının vidaları kırıldı ve orayı kaynak yaptırmak istiyorum. Bugün kaynakçıyla konuştuğumda, kaynak esnasında benzinin alev alabileceğinden bahsetti. Böyle bir durumla karşılaşan ya da teknik bilgisiyle bu durumu yorumlayabilecek...
  5. F

Esenler Otogar'dan Floryaya Nasıl Gidilir?

Arkadaşlar benim 6 Ağustos'ta İstanbul'a gitmem gerekiyor. Otobüsten Esenler Otogar'da ineceğim. Oradan Florya'ya nasıl geçerim ve esenler otogar civarında otobüs-metro kartı satan bir yerler var mı? Yardımcı olursanız sevinirim. Bir de bu aralar Esenler otogar hakkında ileri geri şeyler...
  6. F

AEA'nın PANIGALE'Sİ mi BU SATILAN?

Rahmetli Barkın Bayoğlu'nun, 1299 Panigale'yi +20K kullandığını videolardan biliyoruz. KORLAS'la da arası iyiydi. Bugün malum sitede dolaşırken bir ilan gördüm. Acaba bu motosiklet, rahmetlinin motosikleti midir? Bilgisi olan var mı? MOTOSIKLET İLANI BURADA
  7. F

AEA'nın Deri Ceketi

Merhaba arkadaşlar. Rahmetli Barkın Bayoğlu'nun kullandığı, hem günlük hem de motosiklet üzerinde kullanılabilecek olan şu ceketi arıyorum ama hiçbir bilgi bulamadım: Marka ve modelini bileniniz varsa yazabilir mi?
  8. F

GoreTEX Ayakkabı Yaz Aylarında Kullanılır mı? (Anadolu)

Arkadaşlar iyi günler ben Abdullah. Bu sorum sadece motosiklet botu-ayakkabısı için değil, genel olarak tüm GoreTex ayakkabılar ve botlar için. Şehirlerarası yol yapıyorum ve ilerledikçe hava şartları değişebiliyor. Ben istiyorum ki sıcakta pişirmesin ama yolda olası bir yağmura yakalandığımda...
  9. F

[ACİL] Boş Priz, Kısa Devre Yapar mı?

Arkadaşlar hayırlı günler. Mutfaktaki prizimde, bulaşık makinesi çalışırken kısa devre olduğunu ve duman çıkardığını fark ettim. Prizdeki tüm cihazları söktüm ve mutfağa giden şalteri indirdim. Ancak emin olamıyorum çünkü o prize giden kablolar başka bir yerden geliyor gibi. Kontrol kalemim de...
  10. F

Akü mü Statör mü? { Motosiklet Elektriği }

Arkadaşlar hayırlı günler. Bajaj Boxer marka-model motosiklet kullanıyorum. Yaklaşık 1 yıl önce motosikletim elektronik olarak marş almayı bıraktı. Basıyorum hiç kimse yok, hiçbir ses de çıkmıyor(Cıv-cıv yapmıyor). Sadece marş da değil, boş vites ışığı da elektrik yetersizliğinden bazen yanmıyor...
  11. F

(MOTORCULAR) Dalga Geçilecek Duruma Düştük, Farkındalık Oluşturalım Derken

Motovlog sektörü 2011-2012 yıllarında yeni yeni başlamışken, insanları bilgilendirmek-bilinçlendirmek ve farkındalık oluşturmak adına bunun iyi bir fikir olabileceğini düşünmüştüm ta ki kaskına kamera takıp ünlü olma peşinde koşanlar YouTube'a video yüklemeyi öğrenene kadar... Artık, bu tip...
  12. F

Şakaysa komik, ciddiyse daha komik

Instagram'da dolaşırken gördüm. Şakadır herhalde😕
  13. F

Marşı Basmayan Motor Muayeneden Geçer mi?

İyi günler. İsmim Abdullah. Bajaj Boxer motosiklet kullanıyorum ve nasipse ilk muayenesine girecek. Elektronik marşım uzun zamandır çalışmıyor. Sebebini bilmiyorum kömürü falan bitmiş olabilir. Ayak marşı ile çalıştırıyorum. "Bu durum, muayeneden geçmemde sıkıntı oluşturur mu?" diye sormak istedim.
  14. F

Arayann Kim Olduğunu Nasıl Öğrenirim?

Hayırlı akşamlar. Telefonumun ekranı 2 gün önce patladı ve görüntü yok hiçbir şekilde. Bu sabahta ard arda 5 kere falan çaldı telefonum ama ekranı çalışmadığı için açamadım, arayanın da kim olduğunu öğrenemiyorum. Arama kaydı telefon hafızasına kayıtlandığı için SIM'i başka telefona takmakta...
  15. F

Bajaj Servis Kampı [ İZMİR ]

Bugün İzmir'de düzenlenen Bajaj Servis Kampı etkinliğine katıldık. Okulda 1 saatlik bi laboratuvar dersimden sonra saat 12:30 gibi Bornova'dan Sasalı'ya doğru (Yaklaşık 28 kilometre) gaza bastık. Bizi bu pankart karşıladı AS 150 fotoğraftakilerden çok daha büüyük bii motormuş. Mmmm...

Yeni mesajlar