AEA'nın PANIGALE'Sİ mi BU SATILAN?

Rahmetli Barkın Bayoğlu'nun, 1299 Panigale'yi +20K kullandığını videolardan biliyoruz. KORLAS'la da arası iyiydi. Bugün malum sitede dolaşırken bir ilan gördüm. Acaba bu motosiklet, rahmetlinin motosikleti midir? Bilgisi olan var mı?

MOTOSIKLET İLANI BURADA

Motosikleti
Kawasaki Vulcan S
Barkın'ın Panigale'sinin plaka plakalığın üstündeydi,kuyruk altına almamıştı.Tabii geçen yıldan beri el değiştirdiyse yada başka birileri tarafından kullanıldıysa bilemem.

Barkının motorlarının tümünle panigale dahil bir otomobil firmasının servisinin garajında karşılaştı benim arkadaş.Hatta resimleri çekip bana yolladı bunlar Barkının motorları değilmi diye.Manitu Panigale dahil hepsi oradaydı.Son durumu ne oldu bilmiyorum ama muhtemelen orada hala yatıyordur.

öyle bir şey olsa bence reklam olsun diye ilana yazarlardı rahmetli Aea nın motoru diye.. sırf parası olupda aea yı çok seven birisi bile çünkü alabilir

öyle bir şey olsa bence reklam olsun diye ilana yazarlardı rahmetli Aea nın motoru diye.. sırf parası olupda aea yı çok seven birisi bile çünkü alabilir

Şahsen manevi değeri için ciddi rakkam ödenebilir kanısındayım. Tabi ki makinenin durumunun ve bakımı ile ilgilenilişinin de bu fiyata etki edeceğinden şüphem yok. Fiyat astronomik de olsa alıcısı olacağına şüphe yok.

onun Manitu su vardı çok param olsa alırdım üstüne çok titiriyordu çok el emeği göz nuru harcadı o motora..

Kesinlikle değil. Plaka farklı, plakanın yeri farklı, monster etiketi yapıştırmıştı. Egzozdan emin değilim fakat stock egzozluydu. Babuş'unki ile farklı model bu. Ön maşalar siyah bunda. Babuşunkiler metal renk. Ducati Corse yazısı var bunda. Elcik koruma da var bunda.

Konuyla alakası olmasada riva yolundan araba ile dönerken sesi duymuş sağa sinyalle yol vermiştim zaten 1 sn de geçip gitmiş ti üstünde yeni takımı vardı nur içinde uyusun..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar